Skip to main content

CELEBS

Katy Perry-Orlando Bloom: Διακοπές μαζί στις Μαλδίβες

Το πρώην ζευγάρι επανασυνδέεται στο εξωτικό νησί!



Η νέα χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά για την Katy Perry και τον Orlando Bloom. Το πρώην ζευγάρι επανασυνδέθηκε τελικά! Οι φαν των δύο σταρ είδαv τον Bloom και την Perry μαζί στις Μαλδίβες, ενώ απολάμβαναν λίγες στιγμές χαλάρωσης στο πολυτελές resort Amilla Fushi.

Φαν κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που δείχνει τους δύο να δειπνούν στο εστιατόριο του resort, φορώντας καπέλα και προσπαθώντας να μην γίνουν αντιληπτοί από τον κόσμο. Παρόλα αυτά, ένας φαν τους… έπιασε στα πράσα!

https://twitter.com/KPInfos/status/948842927664586753/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.elle.com%2Fculture%2Fcelebrities%2Fa14768851%2Fexes-katy-perry-and-orlando-bloom-in-the-maldives%2F

Ο Bloom μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram πριν λίγες ημέρες, από το Amilla Fushi resort στις Μαλδίβες φορώντας ένα πουκάμισο το οποίο έμοιαζε αρκετά με αυτό που φορούσε στην παπαρατσική φωτογραφία!

https://www.instagram.com/p/Bdc_Ka6HOsc/

Σύμφωνα με το E! News, μια πηγή αποκάλυψε ότι η Κaty Perry ήταν στο Ντουμπάι και σταμάτησε στις Μαλδίβες για να συναντήσει τον Orlando. «Ήταν μόλις μερικές ώρες μακριά και η Katy ήθελε να περάσει, μιας και ήταν τόσο κοντά», δηλώνει η πηγή.

Αν και η ίδια πηγή αναφέρει ότι «δεν υπάρχει κάτι σοβαρό μεταξύ τους», το πρώην ζευγάρι σίγουρα έχει φιλικές σχέσεις. Ποιος ξέρει; Μπορεί αυτή να είναι η χρονιά τους!

Προτεινόμενα