Skip to main content

CELEBS

Χωρίζουν και επίσημα ο Harvey Weinstein και η Georgina Chapman

Το ζευγάρι έκανε μεταξύ του τον διακανονισμό για τα περιουσιακά τους στοιχεία.



Ο Harvey Weinstein και η Georgina Chapman επισημοποίησαν τον χωρισμός τους χθες, όπως επιβεβαίωσε το TMZ. Την ίδια ημέρα, το site κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου δείχνει τον πρώην παραγωγό να χαστουκίζεται από μια γυναίκα, ενώ αυτός βρισκόταν σε εστιατόριο.

Το ΤΜΖ συγκεκριμένα αναφέρει ότι το ζευγάρι διευθέτησε μεταξύ του τα περιουσιακά τους στοιχεία, αλλά και όσον αφορά την κηδεμονία των δύο παιδιών τους.

Ο διακανονισμός έγινε με βάση το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει πριν τον γάμο, κάτι που είναι υπέρ της συζύγου, μιας και ο γάμος τους είχε ξεπεράσει τα 10 χρόνια. Η Chapman και ο Weinstein παντρεύτηκαν το 2007.

Μετά τον καταιγισμό κατηγοριών περί σεξουαλικής παρενόχλησης προς το πρόσωπο του Weinstein, η Chapman ανακοίνωσε τα πλάνα της να τον χωρίσει. Σε statement που είχε κυκλοφορήσει τότε, είχε γράψει: «Η καρδιά μου σπαράζει για όλες τις γυναίκες που έχουν υποφέρει τρομερό πόνο από αυτές τις ασυγχώρητες πράξεις. Επέλεξα να αφήσω τον άνδρα μου. Νοιάζομαι για τα νεαρά παιδιά μου και αυτή είναι η προτεραιότητά μου και ζητάω λίγη ιδιωτικότητα από τα media.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό