Skip to main content

CELEBS

Ο James Franco κατηγορείται από πέντε γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο ηθοποιός αρνείται κάθε κατηγορία...



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο James Franco κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά. Ο γνωστός ηθοποιός το 2014 είχε ζητήσει συγνώμη δημόσια, αφού είχαν κυκλοφορήσει μηνύματα που είχε ανταλλάξει με μία 17χρονη κοπέλα. Στα μηνύματα, ο ηθοποιός, προσκαλούσε την νεαρή κοπέλα στο ξενοδοχείο του.

Όταν αργότερα, είχε μιλήσει γι’ αυτό, ο Franco είχε δηλώσει πώς ένιωσε «ντροπιασμένος» με αυτό το συμβάν.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, μετά την μεγάλη του νίκη στις φετινές Χρυσές Σφαίρες όπου κέρδισε το βραβείο για Καλύτερου Ηθοποιού σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ, για το ρόλο του στην ταινία  «The Disaster Artist», ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο event, φορώντας μια καρφίτσα του κινήματος Time’s Up, στηρίζοντας φανερά τον σκοπό.

Με αφορμή αυτό, η ηθοποιός Violet Paley, τον κατηγόρησε που φορούσε την καρφίτσα και ισχυρίστηκε πως είναι ένοχος για το είδος της βίας, κατά της οποίας μάχεται το κίνημα.

Στο tweet, εξηγεί ότι ο ίδιος την πίεσε να επιδοθεί σε στοματικό σεξ, ενώ προσπάθησε να προσκαλέσει την 17χρονη φίλη της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

https://twitter.com/VioletPaley/status/950252181965410304?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fjenny.gr%2Fcelebrities%2F726366%2Fo-james-franco-kathgoreitai-gia-seksoyalikh-parenoxlhsh-apo-dyo-gynaikes

Παρόλα αυτά, ο Franco, διέψευσε τις κατηγορίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Steven Colbert, δηλώνοντας ότι τα πράγματα που διάβασε στο Τwitter δεν είναι ισχύουν.

Δύο ημέρες μετά, η Paley έγραψε ακόμα ένα tweet, ισχυριζόμενη πως ο Franco είχε ζητήσει συγγνώμη σε εκείνη "και μερικές άλλες κοπέλες" απ' το τηλέφωνο, και ότι πρότεινε δωρίσει τον μισθό του από το The Disaster Artist στο RAINN.

https://twitter.com/VioletPaley/status/950763364602523648?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fjenny.gr%2Fcelebrities%2F726366%2Fo-james-franco-kathgoreitai-gia-seksoyalikh-parenoxlhsh-apo-dyo-gynaikes

Μετά από αυτά τα συμβάντα, πέντε ακόμα γυναίκες επέλεξαν και αυτές το Twitter με σκοπό να μιλήσουν για τις δικές τους εμπειρίες που είχαν με τον ηθοποιό, κατηγορώντας τον και αυτές για σεξουαλική παρενόχληση.

https://twitter.com/sarahtk/status/950165990213496832?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fjenny.gr%2Fcelebrities%2F726366%2Fo-james-franco-kathgoreitai-gia-seksoyalikh-parenoxlhsh-apo-dyo-gynaikes

Στις κατηγορίες των γυναικών αυτών, ο Franco δεν έχει απαντήσει ακόμη.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου