Skip to main content

CELEBS

H Ellen DeGeneres λέει «αντίο» στον πατέρα της

Δύσκολες στιγμές περνάει η γνωστή παρουσιάστρια.



Είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή για την Ellen DeGeneres, μιας και έχασε πρόσφατα τον πατέρα της.

Για την ίδια τα πράγματα ξεκίνησαν λίγο δύσκολα τη νέα χρονιά, αφού έπρεπε αρχικά να αντιμετωπίσει την καταστροφή της κατοικίας της στο Montecito, από πλημμύρες και λάσπες και σαν να μην έφτανε αυτό, έχασε και τον πατέρα της Elliott DeGeneres.

Κατά τη διάρκεια show της, η Ellen αποφάσισε να μιλήσει λίγο για τον πατέρα της, αναφέροντας και ένα «περίεργο» συμβάν που έλαβε μέρος, 10 λεπτά πριν πεθάνει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, είπε: «Σε συνδυασμό με όλα όσα συνέβησαν στην κοινότητά μου στο Montecito, έχασα και τον πατέρα μου αυτή την εβδομάδα. Ήταν 92 ετών. Είχε μία καλή και μακροχρόνια ζωή και έζησε την ζωή του, ακριβώς έτσι όπως ήθελε.»

Συνέχισε λέγοντας: «Ήταν πολύ περήφανος με εμένα και λάτρευε την εκπομπή. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, ανεκτικός και δεν υπήρχε ούτε ψήγμα κριτικής πάνω του. Ήταν πολύ αστείος και νομίζω ότι εγώ και ο αδερφός μου, πήραμε την αίσθηση του χιούμορ απ’ αυτόν. Και όταν ήμασταν μικροί, κάναμε μόνο μία εκδρομή. Ήρθαμε εδώ, στο κτίριο της Warner Bros. και κάναμε την επίσκεψη στον χώρο αυτό. Και τώρα δουλεύω εδώ. Ήταν πολύ περήφανος γι’ αυτό.

Πριν πεθάνει, είχα την ευκαιρία να του μιλήσω και να του πω αντίο. Έφευγα λοιπόν, από το κτίριο και είδα ένα ουράνιο τόξο πάνω από το κτίριο των Warner Bros. Studios. Μπορεί να φαίνεται ότι έχει γίνει με photoshop, αλλά αυτό είδα αφού μίλησα με τον πατέρα μου και πέθανε 10 λεπτά, μετά απ’ αυτό.»

Δες αναλυτικά το βίντεο παρακάτω.  

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.