Skip to main content

CELEBS

O Daniel Day-Lewis μίλησε από την Αθήνα για την απόφασή του να σταματήσει την υποκριτική

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στη χώρα μας με αφορμή την πρεμιέρα της "Αόρατης κλωστής".



Στην Αθήνα βρέθηκε την Πέμπτη ο Daniel Day-Lewis, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας "Αόρατη Κλωστή" στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων και για το τέλος που αποφάσισε να βάλει στην υποκριτική. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε συγκεκριμένα: "Δε ξέρω γιατί αποφάσισα να σταματήσω. Και να ήξερα την απάντηση και πάλι θα προσπαθούσα να αποφύγω να απαντήσω, είναι κάτι πολύ προσωπικό" ανέφερε, προσθέτοντας ότι δε θέλει να το συζητήσει άλλο και ότι το έκανε επειδή το ένιωσε. "Το ένιωσα, το έκανα, και επέλεξα να προχωρήσω προς τα εμπρός αποδεχόμενος αυτή την ιδέα αντί να την αντιπαλέψω. Και είμαι σίγουρος ότι θα μου είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστώ το σινεμά. Γιατί, όταν ήμουν ακόμα παιδί, μου έσωσε τη ζωή. Ήταν το καταφύγιό μου. Εκεί έβρισκα ασφάλεια, αλλά και πρόκληση. Και θα είναι δύσκολο να απομακρυνθώ από αυτό τον κόσμο" σημείωσε και κατέληξε: "Είμαι πραγματικά ευγνώμων για όλα αυτά που μου χάρισε η υποκριτική αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να εξερευνήσω τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο".

Στην ταινία "Αόρατη Κλωστή",  60χρονος ηθοποιός ενσαρκώνει τον σχεδιαστή μόδας Reynolds Woodcock, ο οποίος βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του φτιάχνοντας ρούχα για την υψηλή κοινωνία του Λονδίνου της δεκαετίας του ’50. Η ερμηνεία του "κέρδισε" μια υποψηφιότητα στα φετινά Όσκαρ, και αυτό δε γίνοταν να μη σχολιασττεί. Όταν όμως ρωτήθηκε σχετικά, είπε πως δεν αγωνιά καθόλου: "Είμαι έτοιμος να χειροκροτήσω τον Gary Oldman. Είναι υπέροχος ηθοποιός. Μεγαλώσαμε και οι δύο σε κοντινή απόσταση στο Νότιο Λονδίνο, αν και τότε δεν γνωριζόμασταν. Υπήρξαμε χούλιγκανς της ίδιας ομάδας, έχουμε κοινούς φίλους. Είναι χαρά μου να μην ανησυχώ καθόλου για το Όσκαρ!".

*Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ