Skip to main content

CELEBS

Gerard Butler: Φουλ ερωτευμένος!

Ο διάσημος ηθοποιός και η άγνωστη συνοδός του σε νέα,κοινή,δημόσια έξοδο...



 

Δεν έχουμε ιδέα ποιο είναι αυτό το κορίτσι κι αυτό μας ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο. Ο Gerard Bulter είναι τρελά ερωτευμένος με ένα άγνωστο κορίτσι που έχει καταφέρει να κρατήσει εδώ και λίγους μήνες την ανωνυμία του παρά το γεγονός ότι οι παπαράτσι τους έχουν βάλει τελείως στο μάτι. 

Την Τετάρτη που μας πέρασε ζευγάρι που είναι μαζί το τελευταίο τρίμηνο βγήκε για φαγητό στο εστιατόριο Bui Sushi στο Malibu της Kαλιφόρνια. Στον δρόμο έξω από το γνωστό εστιατόριο τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να περπατάνε κρατώντας μια διακριτική απόσταση αλλά χωρίς να κρύβουν το γεγονός ότι είναι μαζί, την ίδια στιγμή.

Παρόλα αυτά το ζευγάρι λίγες μέρες πριν παρακολούθησε έναν αγώνα μπάσκετ στο Λος Άντζελες και μέσα στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο στο γήπεδο έμοιαζε να αδιαφορεί εντελώς για τα αδιάκριτα βλέμματα και να μην μπαίνει καν στη διαδικασία να κρύψει τον έρωτα του.

Αν καταφέρουμε στο μεταξύ να ανακαλύψουμε το όνομα της αγαπημένης του Gerald - η οποία παρεμπιπτόντως είναι μία κούκλα - θα σε ενημερώσουμε. 

1414661670606_Image_galleryImage_Pictured_Gerard_Butler_Ma.JPG

1414661267295_Image_galleryImage__MANDATORY_BYLINE_TO_READ.JPG

1414577347497_Image_galleryImage__2014_GAMEPIKS_310_828_34.JPG

Προτεινόμενα