Skip to main content

CELEBS

O Σάκης Τανιμανίδης μιλά για τον γάμο του

Ο παρουσιαστής του Survivor σιγά σιγά ετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα.



Από πέρυσι ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης. Περισσότερο μάλλον γιατί είναι ένα όμορφο ζευγάρι, και όχι γιατί υπάρχει οτιδήποτε... ύποπτο, πίσω από το γεγονός ότι τελικά ήταν να γίνει πέρυσι αλλά αναβλήθηκε.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, ο γνωστός παρουσιαστής και η καλή του, θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης τον Σεπτέμβρη. Η Μαρίνα Βερνίκου, που θα είναι κουμπάρα, έχει αποκαλύψει στο Πρω1νό την ημερομηνία και το μέρος: 1/9 στη Σίφνο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μιλώντας στο Down Town Κύπρου, επιβεβαίωσε ότι η στιγμή του γάμου πλησιάζει. «Να μη χαλάσουμε την παράδοση. Είχαμε έναν γάμο μετά το περσινό «Survivor» να μην κάνουμε άλλον έναν και φέτος;» απάντησε, όταν ρωτήθηκε αν μετά τον Acun Ilicali που παντρεύτηκε πέρυσι, έχει έρθει και η σειρά του.

Όσον αφορά το θέμα "οικογένεια", ο παρουσιαστής του Survivor δεν ξάφνιασε, τονίζοντας ότι αυτό είναι ευτυχία για εκείνον. «Η ευτυχία είναι κάτι υποκειμενικό, ο καθένας την οραματίζεται διαφορετικά. Η δική μου εικόνα, λοιπόν, της ευτυχίας είναι εγώ με την Χριστίνα αγκαλιά σε έναν καναπέ και 4-5 πιτσιρίκια να κάνουν έναν πανικό μπροστά μας, που από τη μια σίγουρα δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς, αλλά από την άλλη είναι ο μόνος ουσιαστικός λόγος για να έχεις ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα μπροστά σε αυτή την εικόνα», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός