Skip to main content

CELEBS

Η αντίδραση της Μαρίας Καλάβρια όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Οι φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι κυκλοφορούν έντονα...



Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, λένε... Οπότε κι εμείς, δύσκολα θα πιστέψουμε ότι δεν τρέχει τίποτα μα τίποτα μεταξύ του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Μαρίας Καλαβρία. Φήμες τους θέλουν να έχουν έρθει κοντά πριν το Nomads, και να είναι ακόμα μαζί.

Η Μαρία Καλάβρια, αφού αποχώρησε από το DWTS, βρέθηκε στο Πρω1νό, και ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε ότι είναι ζευγάρι με το γνωστό μοντέλο. Σε σχετική ερώτηση, είπε απλά ότι η προσωπική ζωή λέγεται προσωπική, ακριβώς γιατί είναι.

Ωστόσο, στη συνέχεια, ο Θέμης Γεωργαντάς είπε ότι ταξίδεψε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Άμστερνταμ και είδε ότι κάτι τρέχει... Το γνωστό μοντέλο, σύμφωνα με τον παρουσιαστή, είχε το μυαλό του στο κινητό, πήγαινε στην άκρη, μιλούσε κλπ. "Ήταν κάπου το μυαλό του στην Αθήνα" πρόσθεσε ο Θέμης Γεωργαντάς και η Μαρία Καλάβρια σχολίασε: "Τι ωραίο που είναι το πλατό".

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός