Skip to main content

CELEBS

Taylor Swift: «Δε νιώθω μοναξιά. Δεν ψάχνομαι»!

Η Taylor περνά και μόνη της καλά...



 

Είναι σίγουρα ένα πολυάσχολο και πολύ δημιουργικό κορίτσι. Ο λόγος για την Taylor Swift που ποζάρει με γιορτινή τουαλέτα και διάθεση για το εξώφυλλο του περιοδικού Cosmopolitan σε 23 διαφορετικές χώρες! Ανάμεσα σε αυτές η Βρετανία, η Γαλλια, η Ιταλία, η Ισπανία, η Νότια Αφρική και η Γαλλία.

Στη συνέντευξη, η διάσημη τραγουδίστρια που μόλις κυκλοφόρησε την καινούργια της δισκογραφική δουλειά, μίλησε εκτός από τη μουσική και για τις σχέσεις και κυρίως για το πόσο άτυχη έχει υπάρξει κατά καιρούς με τα αγόρια. 

«Οι  φίλοι μου συχνά μου λένε ότι θέλουν να μου γνωρίσουν κάποιον αλλά πραγματικά δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω, δεν νιώθω μόνη μου και δεν ψάχνομαι. Αλλά δεν λένε να το καταλάβουν».

H Τaylor φαίνεται πάντως πως είναι πράγματι λιγάκι πληγωμένη από τις σχέσεις της γιατί ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο μιας νέα δέσμευσης δεν είναι ιδιαίτερα θερμός:  «Έχω μάθει πως επειδή κάποιος τυγχάνει να είναι όμορφος και να θέλει να βγει μαζί σου αυτό από μόνο του δεν είναι λόγος για να εγκαταλείψεις την ανεξαρτησία σου και να του επιτρέψεις να βγει εκεί έξω και να πει ό,τι θέλει για σένα. Δεν το κάνω πια αυτό το πράγμα».

Βέβαια λίγο μετά η Τaylor ξεκαθάρισε πως δεν έχει ξεγράψει εντελώς το κεφάλαιο έρωτας από τη ζωή της αλλά πως απλά πλέον ο πήχης βρίσκεται πολύ ψηλά.

1414745549973_wps_1_Cosmopolitan_cover_Decem_.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ