Skip to main content

CELEBS

Χώρισαν η Gigi Hadid και ο Zayn Malik

Και οι δυο σταρ επιβεβαίωσαν τα νέα μέσω των social media...



Ο Zayn Malik και η Gigi Hadid χώρισαν μετά από 2 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα νέα μέσω των social media χθες το μεσημέρι.

Ο Malik έγραψε: «Η Gigi και εγώ είχαμε μια εκπληκτικά ουσιαστική, αγαπημένη και διασκεδαστική σχέση και έχω τρομερό σεβασμό και λατρεία για την Gigi σαν γυναίκα και σαν φίλη. Έχει μια εκπληκτική ψυχή. Είμαι ευγνώμων που όλοι οι φαν μας σέβονται αυτή την δύσκολη απόφαση και την προσωπική μας ηρεμία αυτή την στιγμή. Ευχόμασταν τα νέα αυτά να τα είχατε ακούσει από εμάς πρώτα. Σας αγαπάμε όλους xZ».

H Hadid με την σειρά της ανέφερε: «Οι δηλώσεις χωρισμού μοιάζουν συχνά απρόσωπες γιατί δεν υπάρχει πραγματικά τρόπου να εκφράσεις τι έχουν περάσει μαζί δύο άνθρωποι μέσα σε λίγα χρόνια… όχι μόνο στην σχέση, αλλά και στη ζωή γενικότερα. Είμαι για πάντα ευγνώμων για την αγάπη, τον χρόνο και τα μαθήματα ζωής που ο Ζ και εγώ μοιραστήκαμε. Θέλω μόνο τα καλύτερα για εκείνον και θα συνεχίσω να τον υποστηρίζω σαν φίλη που έχει τρομερό σεβασμό και αγάπη για εκείνον. Όσον αφορά το μέλλον, ότι είναι να γίνει θα γίνει. xG».

https://twitter.com/GiGiHadid/status/973640377839374337?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.harpersbazaar.com%2Fcelebrity%2Flatest%2Fa19421590%2Fgigi-hadid-zayn-malik-breakup-2018%2F&tfw_site=harpersbazaarus

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30