Skip to main content

CELEBS

H Rihanna τα «χώνει» στο Snapchat

Είχε τα δίκια της…



Είναι περίεργο καμιά φορά πώς σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι. Δηλαδή, οι υπεύθυνοι του Snapchat δεν γίνεται να πίστευαν ότι η διαφήμιση που έκαναν είναι ΟΚ και ότι δεν είναι προσβλητική απέναντι στα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας.

Η εφαρμογή λοιπόν, δημιούργησε ένα εικαστικό/διαφήμιση όπου ζητούσε από τους χρήστες είτε να… χαστουκίσουν την Rihanna ή να δώσουν μπουνιά στον Chris Brown.

https://twitter.com/Blavity/status/974303005695729665/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.harpersbazaar.com%2Fcelebrity%2Flatest%2Fa19445760%2Frihanna-response-snapchat-chris-brown-ad%2F

Να σου θυμίσουμε ότι ο Chris Brown στο παρελθόν είχε δικαστεί, καθώς είχε κακοποιήσει την Rihanna….

Φυσικά, και το Snapchat κατάλαβε την… κοτσάνα του και ζήτησε συγγνώμη από την Rihanna και τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας, λέγοντας ότι «έκαναν λάθος» και ότι «λυπούμαστε πολύ που συνέβη αυτό».

Για την Rihanna αυτή η συγγνώμη δεν ήταν αρκετή (απόλυτα λογικό) και αποφάσισε να εκφράσει την άποψή της μέσα από τη νέα της αγαπημένη εφαρμογή: το Instagram!

Σε Stories της, έγραψε συγκεκριμένα: «ΟΚ, Snapchat θα έχεις καταλάβει ως τώρα, ότι δεν είσαι πια η αγαπημένη μου εφαρμογή! Αλλά προσπαθώ να καταλάβω το νόημα αυτού του μπάχαλου. Θα ήθελα πολύ να το αποκαλέσω άγνοια, αλλά ξέρω ότι δεν είστε βλαμμένοι! Ξοδέψατε τόσα χρήματα για να δημιουργήσετε κάτι το οποίο εσκεμμένα θα πρόσβαλε τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας και κάνατε πλάκα γι’ αυτό!!! Αυτό δεν αφορά τα προσωπικά μου αισθήματα, γιατί δεν έχω και πολλά… αλλά όλες οι γυναίκες, παιδιά και άνδρες που έχουν υπάρξει θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο παρελθόν και ιδιαίτερα γι’ αυτούς που δεν την ‘έβγαλαν καθαρή’, μας απογοητεύετε! Ντροπή σας! Μπορείτε να πετάξετε στα σκουπίδια τη συγγνώμη μας».

Πες τα RiRi!

appology_snap_riri_01.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ