Skip to main content

CELEBS

Πλήθος κόσμου στη συναυλία Piovani - Kορκολή

Μια μοναδική βραδιά για το Coeurs pour Tous Hellas.



Μια μοναδική βραδιά με τους κορυφαίους συνθέτες Nicola Piovani και Στέφανο Κορκολή, είχε τη δυνατότητα να απολαύσει πλήθος κόσμου, την περασμένη Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε μια συναυλία που έγινε για την ενίσχυση του Ιδρύματος Coeurs pour Tous Hellas - Καρδιές για Όλους, που στόχο έχει να ξαναδώσει το χαμόγελο ζωής σε άπορα παιδιά με συγγενή καρδιοπάθεια.

Στην έναρξη της βραδιάς παρουσιάστηκε ένα βίντεο με τον καθηγητή καρδιοχειρουργικής Αυξέντιο Καλαγκό για το πολύτιμο έργο του Ιδρύματος Coeurs pour Tous Hellas - Καρδιές για Όλους, που μέχρι σήμερα έχει δώσει ελπίδα ζωής σε δεκάδες χιλιάδες άπορα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Η Άννα Γριμάνη, διευθύντρια του Ιδρύματος Coeurs pour Tous Hellas στην Αθήνα, μίλησε για το έργο του συλλόγου, για τους στόχους του και για το δικαίωμα να χτυπούν όλες οι καρδιές των παιδιών σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Την μαγευτική βραδιά ξεκίνησε ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής, ενώ στην συνέχεια, ο βραβευμένος με Όσκαρ Nicola Piovani επισφράγισε με τις μελωδίες του ότι «Η Ζωή είναι Ωραία».

Οι  μουσικές  του  Nicola  Piovani και οι συνθέσεις  του  Στέφανου  Κορκολή  ακούστηκαν  με τη σύμπραξη της ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση των Αναστάσιου Συμεωνίδη και Nicola Piovani.

Στο κοινό, ήταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μόραλης, ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας, ο διοικητής του Παίδων ‘Αγία Σοφία’, Εμμανουήλ Παπασσάβας,  η Σύλβα Ακρίτα, η Έλενα Ακρίτα,  η Μαρία Φαραντούρη, η Χάρις Αλεξίου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Ανδρέας Ροδίτης, ο Μπάμπης Στόκας, ενώ στο τέλος της συναυλίας συνεχάρη τους δύο συνθέτες και ο καθηγητής καρδιοχειρουργικής Αυξέντιος Καλαγκός.

 

piovani1.jpg

 

korkolis.jpg  akritaaa.jpg

Φώτο: Papadakispress.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου