Skip to main content

CELEBS

Survivor: Η αλλαγή παραλίας έγινε γιατί παίκτες "έκλεβαν" φαγητό

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εκδοχή βγάζει νόημα...



Πριν μερικά επεισόδια, είχαμε δει στο Survivor ότι οι Μαχητές άλλαξαν παραλία. Η παραγωγή εξήγησε πως αυτό έγινε γιατί η θάλασσα "ανέβαινε" και θα έφτανε στη καλύβα.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και ο πιο ανυποψίαστος τηλεθεατής, αυτή την αιτιολογία την ακούει κάπως περίεργα. Πώς γινεται η παραγωγή να μη το είχε σκεφτεί εξαρχής; Εύλογο ερώτημα... και μάλλον και άτοπο. Διότι όπως φημολογείται, η αλλαγή δεν έγινε λόγω θάλασσας αλλά λόγω... κλεψιάς.

«Oι Μαχητές άλλαξαν παραλία παρά τη θέλησή τους, ξέρετε γιατί; Είχαν βρει ντόπιους και έπαιρναν φαγητό» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο epsilon. Εκδοχή που βγάζει κάπως νόημα, αν σκεφτούμε ότι και το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών ήταν περίεργο... «Δε συμμετείχαν όλοι σε αυτό το κόλπο» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος, λέγοντας επίσης ότι πέρυσι αυτά τα είχαν κάνει οι Διάσημοι με τον Ντάνο.

Και φυσικά ο Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι ο μόνος που "μαθαίνει" κάτι τέτοιο. Η πληροφορία για "κλεψιά" κάνει το γύρο του διαδικτύου... 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια