Skip to main content

CELEBS

Eva Mendes: Που πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Στιλάτη, αδύνατη και κούκλα στην πρώτη της εμφάνιση μετά την γέννηση της κόρης της, Esmeralda...



 

H Εva Mendes και ο Ryan Gosling δεν είχαν προγραμματίσει να γίνουν γονείς. Από την στιγμή όμως που έμαθαν πως η Eva είναι έγκυος καλωσόρισαν τα νέα δεδομένα στη ζωή τους και ανυπομονούσαν για την γέννηση της κόρης τους. 

Τώρα που πλέον η διάσημη ηθοποιός έχει φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τόσο η ίδια όσο και o Ryan έχουν μεταλλαχθεί σε χαζογονείς, φροντίζοντας μέρα-νύχτα την μικρή και, σύμφωνα με πληροφορίες, μοιράζοντας μεταξύ τους όλες τις δουλειές στο σπίτι. 

Κάπου μέσα σε όλα αυτά όμως η 40χρονη πρωταγωνίστρια φαίνεται πως κατάφερε να βρει χρόνο και για τον εαυτό της προκειμένου να κάνει γυμναστική και διατροφή και να επανέλθει πολύ γρήγορα στην τέλεια σιλουέτα που είχε και πριν την εγκυμοσύνη. Ίσως βέβαια απλά να τρέχει πλέον τόσο πολύ που να μην προλαβαίνει να φάει...

 

Όπως και να χει το αποτέλεσμα ήταν γρήγορα και εντυπωσιακό. Άσε που εκτός από όλα αυτά δείχνει πιο ανανεωμένη και κούκλα από ποτέ...

1414959229980_Image_galleryImage__EXCLUSIVE_Los_Angeles_CA.JPG

1414959275639_Image_galleryImage__EXCLUSIVE_Los_Angeles_CA.JPG

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.