Skip to main content

CELEBS

Σ. Παπαδόπουλος: Η συγκλονιστική του εξομολόγηση για τον καρκίνο

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένας άνθρωπος που δεν μας έχει συνηθίσει σε συνεντεύξεις και γενικότερα αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Το πρωί της Δευτέρας 3-11-2014 βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» του ANT1 και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ. Μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο, ενώ αποκάλυψε πόσο άλλαξε η ζωή του μετά από αυτό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ούτε στο μυαλό μου, και πολύ περισσότερο στον τρόπο ζωής μου. Από την πρώτη στιγμή είπα: “Ο καρκίνος τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου”. Δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι τώρα με αυτά. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του», είπε χαρακτηριστικά, και κατόπιν πρόσθεσε «Είναι θέμα χαρακτήρα. Δεν φοβήθηκα. Έτσι είμαι εγώ. Έχω κάποιες περίεργες αντιλήψεις για τη ζωή και πιστεύω ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ένας πολιτισμένος άνθρωπος κάνει προληπτική ιατρική. Εγώ δεν το έκανα αυτό. Ευτυχώς είχα κάποιους καλούς φίλους γιατρούς. Δε φοβάμαι το θάνατο γενικά... Ένα από τα πράγματα που δε μου αρέσει στην ελληνική κοινωνία είναι αυτή η κρυψίνοια και αυτός ο φόβος μη μάθουν οι άλλοι. Έχω συναντήσει ανθρώπους πολιτισμένους που το κρύβουν και είναι μεγάλο λάθος».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ