Skip to main content

CELEBS

Κρατερός Κατσούλης: «Είμαστε καλά με την Κατερίνα γιατί...»

Ποιο είναι το μυστικό της σχέσης τους;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real» κι αποκάλυψε πως ποτέ δεν έχει τσακωθεί για την εκπομπή με την γυναίκα του! Παραδέχεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου είναι ο αρχηγός στην εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" και αυτό έχει στο μυαλό του πάντα γιατί εκείνη είναι που ξέρει τη δουλειά.

«Δεν ξέρω, η Κατερίνα είναι ο αρχηγός, αυτό έχω στον νου μου πάντα. Εκείνη είναι που ξέρει καλά τη δουλειά, εκείνη έχει τον πρώτο λόγο. Και εμείς οι υπόλοιποι έχουμε τον νου μας να κρατάμε την ισορροπία. Αλλά το δεδομένο είναι πως η Κατερίνα έχει τον πρώτο λόγο. Τώρα αν επιλέγει να δώσει περισσότερο χρόνο κάποιες φορές σε εμένα ή στην Όλγα ή στον Δημήτρη, αυτό είναι θέμα ισορροπιών και ένας καλός παρουσιαστής ξέρει να το κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αποκάλυψε και ποια είναι τα πλεονεκτήματά της ως παρουσιάστρια.

«Δεν είναι ένα, έχει πολλά. Είναι γρήγορη, εύστροφη, ευγενής, συγκεντρωμένη, προσεκτική, παραμένει χαμογελαστή, ξέρει, δεν χάνει την ψυχραιμία της».

Για το αν διαφωνούν, απάντησε: «Κοιτάξτε, ένας από τους λόγους για τους οποίους είμαστε καλά με την Κατερίνα είναι πως δεν τσακωνόμαστε. Μπορεί να διαφωνούμε, μπορεί να έχουμε μια κάποια άλλη άποψη για τα πράγματα, αλλά ακούμε ο ένας τον άλλον. Γιατί, για να λέει κάτι διαφορετικό ο καθένας, κάποιον λόγο θα έχει. Οπότε δεν είναι θέμα να τσακωθούμε, αλλά να δούμε τι συμβαίνει».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου