Skip to main content

CELEBS

H Melania Trump έκανε εγχείρηση νεφρού

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο.



Η Melania Trump υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση νεφρού τη Δευτέρα στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed, σύμφωνα με δήλωση του γραφείου της.

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής είχε κάποια προβλήματα με το νεφρό της, αναγκάζοντάς την να μπει στο νοσοκομείο.

«Το πρωί, η Πρώτη Κυρία Melania Trump υποβλήθηκε σε μια επέμβαση για να θεραπεύσει ένα καλοήθη πρόβλημα που είχε στο νεφρό της. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και δεν υπήρξαν επιπλοκές», ανέφερε σε δήλωσή της η διευθύντρια επικοινωνιών της Trump, Stephanie Grisham.

«Η κ.Trump είναι στο Walter Reed, Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο και φαίνεται ότι θα μείνει εδώ για περίπου 1 εβδομάδα. Η Πρώτη Κυρία ανυπομονεί να αναρρώσει τελείως ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την δουλειά της απέναντι στα παιδιά όλου του κόσμου», συνέχισε η Grisham.

O Donald Trump ήταν στον Λευκό Οίκο, κατά την διάρκεια της επέμβασης της Melania. Το απόγευμα της Δευτέρας, έγραψε σε tweet του ότι είναι καθ’οδόν για να επισκεφθεί την γυναίκα του.

«Κατευθύνομαι προς το Walter Reed Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο για να δω την εκπληκτική μας Πρώτη Κυρία, Melania. Επιτυχής επέμβαση, και είναι σε καλή διάθεση. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας!», δήλωσε ο Trump.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια Αμερικανίδα Πρώτη Κυρία υποβάλλεται σε επέμβαση, από το 1987, όταν η Nancy Reagan υπεβλήθη σε μαστεκτομή.

Κεντρική φωτό: Instagram @peopletalkru

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.