Skip to main content

CELEBS

Justin Bieber: Με νέο κορίτσι σε βραδινή έξοδο...

... ενώ η Selena μιλάει δημόσια για τον έρωτα τους.



 

Aυτό θα πει «τελείως διαφορετική αντιμετώπιση της κατάστασης».

Ο Justin Bieber και η Selena Gomez μάλλον χώρισαν οριστικά πλέον μετά από πολλούς τσακωμούς και άλλες τόσες επανασυνδέσεις. Και παρά το γεγονός ότι όταν μία σχέση καταντάει έτσι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πάρεις απόφαση και να φύγεις πριν η κατάσταση γίνει εντελώς αστεία,  η Selena φαίνεται πως έχει ακόμα πολλά συναισθήματα για τον Justin και πως αισθάνεται μεγάλη πίκρα για τον χωρισμό τους. 

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη η τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για την απογοήτευση της από την σχέση τους με φωνή που φανέρωνε πώς είναι βουρκωμένη. Α ρε Justin τι μας έκανες! H Selena μάλιστα ισχυρίστηκε πως ξέρει ότι ο Justin δεν ήθελε ποτέ να την πληγώσει, αλλά την ίδια στιγμή τον κατηγόρησε πως την έκανε να αισθάνεται ένοχη για όλα και πως αυτό ακριβώς ήταν που την έκανε να νιώσει τόσο πόνο. Βαρύ είναι η αλήθεια για δημόσια δήλωση. 

Την ίδια στιγμή που συνέβησαν τα παραπάνω πάντως, ο Justin δεν άκουγε ραδιόφωνο αφού είχε πάει βολτούλα με την πανέμορφη Hailey Baldwin, κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin και κολλητή φίλη της Kendall Jenner μέσω της οποία γνώρισε τον Justin. Α επίσης η Kendall ήταν κολλητή και με τη Selena η οποία, σύμφωνα πάντα με φήμες, τώρα πια δεν της μιλάει γιατί έκανε το προξενιό. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός