Skip to main content

CELEBS

Όταν έκλαψε η Kardashian!

Στην Κim κάποτε δεν άρεσε το γυμνό...



 

Κι όμως υπήρχε μια εποχή που η Kim Kardashian φρίκαρε και μόνο στην ιδέα του να βγάλει τα ρούχα της μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Συγκεκριμένα, τρία χρόνια πριν η Kim στο reality show για την ζωή της είχε βάλει τα κλάματα όταν σε μια φωτογράφιση που είχε κάνει επέτρεψαν να φανεί η θηλή της χωρίς την συγκατάθεση της.

Με δάκρυα στα μάτια η Kim είχε δηλώσει μπροστά στην κάμερα του "Keep Up with the Kardashians": «Είμαι τόσο θυμωμένη τώρα. Μου υποσχέθηκαν πως θα καλύψουν τις θηλές μου με έργα τέχνης, εδώ φαίνονται όλα. Αλλιώς δεν θα δεχόμουν, αυτή ήταν η συμφωνία"  συμπλήρωσε "Αυτό με εκνευρίζει πραγματικά, είναι πραγματικά γυμνό».

Φαίνεται πως η Kim αν και είχε γίνει γνωστή μέσα από το sex tape της το 2007 ήθελε να χαράξει πορεία ως σοβαρή επιχειρηματίας, άλλαξε όμως σύντομα γνώμη αφού γέννησε την κόρη της και θέλησε να δείξει την σέξι πλευρά που μπορεί να έχει μια μητέρα.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο