Skip to main content

CELEBS

Mel Gibson: Τον άγγιξε η κρίση;

Ο διάσημος ηθοποιός πουλάει τα σπίτια του. Μάθε πόσα ζητάει...



 

Ακόμα και τους σταρ τους αγγίζει που και που η κρίση. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη και στην περίπτωση του Mel Gibson ο οποίος πουλάει άρον άρον τις εξοχικές του βίλες την Κόστα Ρίκα. 

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός είχε τρία σπίτια στο νησί, ένα μεγάλο και άλλο δύο μικρότερα για τα οποία ζητάει συνολικά το ποσό τον 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Το συγκρότημα κατοικιών που προς το παρόν του ανήκει ακόμα αποτελείται από την Casa Guanacaste, την πιο μεγάλη από τις τρεις που διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες και οκτώ μπάνια, και τις δύο μικρότερες, Casa Barrigona και Casa Dorada, οι οποίες αποτελούνται από δύο κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια η καθεμία. Με τα οικήματα αυτά, πωλείται ένα ακόμη μικρότερο σπιτάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός λόγος που ο 58χρονος ηθοποιός πήρε τηn παραπάνω απόφαση ήταν το διαζύγιο του από την πρώην σύζυγό του Oksana Grirgorieva, το οποίο το έχει προκαλέσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός