Skip to main content

CELEBS

Στη φυλακή ο Bill Cosby - Ο σκληρός χαρακτηρισμός του δικαστηρίου

«Έφαγε» τρία χρόνια.



Σε φυλάκιση τριών έως δέκα ετών καταδικάστηκε ο τηλεοπτικός σταρ, Bill Cosby, για σεξουαλική επίθεση στην ομογενή Andrea Constand το 2004.

Ο δικαστής της Πενσιλβάνια Steven O'Neil χαρακτήρισε τον Cosby «σεξουαλικό αρπακτικό», κάτι που θεωρήθηκε «προάγγελος» της καταδίκης του 81χρονου κωμικού.

Αυτός σημαίνει ότι ο 81χρονος ηθοποιός οφείλει να δέχεται ψυχανάλυση ισοβίως και να καταγραφεί και στις λίστες των καταδικασμένων σεξουαλικών δραστών, ενώ θα πρέπει να  ενημερώνει την αστυνομία για το πού βρίσκεται.

Ο δικαστής θα μεταβιβάσει την ποινή στο δικαστήριο της Κομητείας Μοντγκόμερι της Πενσιλβάνια στο τέλος της διήμερης ακροαματικής διαδικασίας.

Ο διάσημος κωμικός κατηγορείται ότι έδωσε χάπια στο θύμα του με αποτέλεσμα αυτή να λιποθυμήσει πριν την κακοποιήσει ενώ ήταν αναίσθητη. Πρόκειται για τη μοναδική υπόθεση από τις 60 καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του Cosby που κατέληξε στην απαγγελία κατηγοριών κατά του Αφροαμερικανού ηθοποιού.

Ο δικηγόρος του Cosby υποστήριξε, νωρίτερα, ότι ο πελάτης του θα πρέπει να μείνει σε κατ' οίκον περιορισμό. «Ένας άνδρας ηλικίας 81 ετών που καλά-καλά δεν μπορεί να δει, δεν αποτελεί κίνδυνο για κανένα παρ' εκτός για τον εαυτό του» είπε ο Joseph Green.

Υπενθυμίζεται πως ο Cosby είχε κριθεί ένοχος στα τέλη Απριλίου του 2018 για τις κατηγορίες πως νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά την Constand.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.