Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Mε την μικρή Nori στον ζωολογικό κήπο!

Δες φωτογραφίες. 



 

Πριν από λίγες εβδομάδες την είχαν κατηγορεί για αδιαφορία απέναντι στην κόρη της με αφορμή ένα περιστατικό στο Παρίσι σύμφωνα με το οποίο η Kim Kardashian ξέχασε στο λόμπι ενός ξενοδοχείου την μικρή North και την θυμήθηκε μόνο όταν είχε μπει ήδη στην πολυτελή λιμουζίνα της, με αποτέλεσμα να γυρίσει άρον άρον να την πάρει και να εκτεθεί στα μάτια των δημοσιογράφων και των παπαράτσι που βρίσκονταν εκεί.

Δεν γνωρίζουμε αν το παραπάνω περιστατικό έχει δόσεις αλήθειας (αν και η εξήγηση που έδωσε η Kim ήταν αρκετά πειστική). Αυτό που γνωρίζουμε πάντως είναι πως η διάσημη τηλεπερσόνα δεν πάει πουθενά χωρίς τη North, την οποία αποκαλεί χαϊδευτικά Nori. 

Η τελευταία εξόρμηση μαμάς και κόρης έγινε στον ζωολογικό κήπο όπου η μικρή ξετρελάθηκε με τα ζωάκια και δεν χόρταινε να τα κοιτάει. Η περήφανη μανούλα Kim ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες στο instagram για να μοιραστεί μαζί μας την ημέρα.

 «Η μικρή μου κυρία αγαπά τα ζώα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει τη Nori να χαμογελά.

Kim2.jpg

Kim-22.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός