Skip to main content

CELEBS

Kαταζητούμενος ο Justin Bieber

Γιατί τον ψάχνει η Interpol;



 

Αυτά είναι! Αν είναι να σε ψάχνουν τουλάχιστον να μην σε ψάχνει μόνο ο αστυνομία της περιοχής σου ή η τροχαία ή οι γείτονες σου - που αυτοί, εντάξει, τον ψάχνουν συστηματικά να τον δείρουν, αφού με τη φασαρία που κάνει δεν τους αφήνει να κλείσουν μάτι τη νύχτα. Άλλωστε ένα από το πιο πρόσφατα κατορθώματα του σημειώθηκε ο ίδιος και η παρέα του πέταξαν αυγά στο διπλανό σπίτι απ' το δικό του, κάτι για το οποίο τιμωρήθηκε τελικά με πρόστιμο ύψους 80 χιλιάδων δολαρίων.

Το θέμα λοιπόν είναι αν σε ψάχνει κάποιος να είναι αν όχι το FBI και η CIA, τότε τουλάχιστον η Scotland Yard ή η Interpol. Kάτι που εδώ και λίγες ημέρες συμβαίνει με τον Justin Bieber. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής Guardian o Αργεντινός φωτογράφος, Diego Pesoa, έκανε μήνυση στον Bieber όταν ο τελευταίος έβαλε τους σωματοφύλακες του να του επιτεθούν προκειμένου να τον απομακρύνουν από κοντά του. Το θέμα, όμως, είναι πως μέχρι να κατατεθεί η μήνυση το ψυχοπαθές παιδί της ποπ είχε ήδη εξαφανιστεί από το Μπουένος Άιρες, αλλά και από Αργεντίνικο έδαφος γενικότερα. 

Τώρα οι αρχές της Αργεντινής έχουν προσφύγει στην Interpol ζητώντας της να αναγκάσει με κάθε μέσο τον Bieber να επιστρέψει στην χώρα και να παρουσιαστεί κανονικά στο δικαστήριο. Η Interpol έχει δώσει με τη σειρά της στον διάσημο τραγουδιστής 60 μέρες για να πάει με το καλό αλλιώς θα τον... πάνε εκείνοι με το κακό.  

Μέχρι στιγμής ο εκπρόσωπος του Bieber δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις κάτι που έχει κάνει ο δικηγόρος του Αργεντινού παπαράτσι, δηλώνοντας ότι αυτή τη φορά ο Justin «δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα»...

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου