Skip to main content

CELEBS

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολιάζει το «αποτυχημένο» Survivor 2

Γιατί δεν το παρακολούθησε.



{star[0_mckbjcqy]}

O νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στο late night talk show της Ελεονώρας Μελέτη..

Ο Ντάνος, όπως έγινε γνωστός αποκάλυψε δεν είδε κανένα επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του reality επιβίωσης και εκμυστηρεύτηκε πως ένας από τους λόγους ήταν το ότι ζήλευε!

«Είχα πολλές υποχρεώσεις μέχρι εκείνη την ώρα, πολύ αργά γυρίσματα, όταν ήμουν στο σπίτι έβλεπα “Τατουάζ” γιατί έπρεπε να βλέπω εμένα και τους άλλους συνεργάτες μου και το τι βγαίνει μέσα από αυτό που κάνουμε καθημερινα, κάποιες στιγμές ζήλευα, μου φαινόταν περίεργο, επειδή ήταν πρόσφατο, κάποιος άλλος να ζει αυτό που έζησα εγώ εκεί» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Όσο για το γιατί δεν ήταν τόσο επιτυχημένος ο δεύτερος κύκλος; «Επειδή ήταν το 2! To 1 ήταν καινούργιο. Ήταν δύσκολο το έργο όλων των ανθρώπων που έπρεπε να κάνουν το 2. Είτε αφορά πίσω από τις κάμερες, είτε τα παιδιά που συμμετείχαν, γιατί σίγουρα ο κόσμος ταυτίστηκε πολύ με το 1 και υπήρχε η σύγκριση. Δεν ήταν και τόσο εύκολο να είναι κανείς αυθόρμητος εκεί μέσα. Ξέρανε τις παραλίες, τα παιχνίδια. Από την άλλη είναι και πως θα “δέσει το γλυκό”. Και στο reality κομμάτι και ίσως κάποια πράγματα που μπορεί να ήταν αυθεντικά να φαίνονταν ότι είναι μιμήσεις», εξήγησε στο «Μετά τα Μεσάνυχτα».
Στη συνέχεια, μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη για τη ζωή του μετά το Survivor, το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση που δέχθηκε για το «Τατουάζ» αλλά και για την προσωπική του ζωή.

 

«Η πρόταση για το “Τατουάζ” στην ουσία ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο. Ξεκίνησε χαλαρά από το καλοκαίρι ως ιδέα και με τον Γιώργο Χρανιώτη σε κοινή παρέα με τους παραγωγούς και προς τον Δεκέμβρη έγινε πρόταση [...] Ήταν μεγάλη πρόκληση στο μυαλό μου. Δεν μου αρέσει να απορρίπτω προτάσεις χωρίς να έχω μια εικόνα για το αν μπορώ ή όχι. Δεν ήμουν σε θέση να απορρίψω μια πρόταση τέτοια γιατί ήθελα να το δοκιμάσω», είπε αρχικά και μίλησε για τις ερωτικές σκηνές του σήριαλ του Alpha.

 

«Ήταν περιέργο από μόνο του. Ότι θα φιλήσω μια κοπέλα μπροστά στην κάμερα και θα το δει όλη η Ελλάδα και μάλιστα πολύ κοντά στο ξεκίνημα μου. Πάρα πολύ καλή επαγγελματίας η Ελεονώρα γιατί και η χημεία ήταν αυτή που έπαιξε ρόλο για να μπορέσουμε να κάνουμε και τις πρώτες μας σκηνές. Ξεχώρισα ότι πρόκειται για δουλειά, ωστόσο δεν υπάρχει εγχειρίδιο για το πως θα φιλάς on camera. Δεν συνήθιζα να είμαι μπροστά σε τόσο κόσμο και ήταν μια πραγματικά προσωπική στιγμή. Τα πραγματικά φιλιά έχουν συναίσθημα. Από τη στιγμή που είναι κάτι που αφορά το σενάριο δεν είναι πραγματικό φιλί.

Συνήθως όταν φιλάω μια κοπέλα δεν είναι μέσω προξενιού, οπότε αυτό είναι ένα σεναριακό προξενιό» είπε αστειευόμενος.

Στα προσωπικά του πώς είναι; Είναι τελικά single ή όχι; «Που χρόνος; Αναγκαστικά έχω αφήσει την προσωπική μου ζωή στην άκρη γιατί τόσα πράγματα που κάνω και είναι απαιτητικά και από θέμα μετακινήσεων και από θέμα ωρών, σίγουρα κάποια πράγματα τα κάνουμε στην άκρη [...] Δεν θεωρώ ότι έχω πετύχει μια καριέρα. Αν έχω πετύχει κάτι είναι ότι είμαι έτοιμος να γυρίσω στη Σκιάθο αύριο και νομίζω πως ο κόσμος βλέπει τον ίδιο άνθρωπο» είπε.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

Προτεινόμενα

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ