Skip to main content

CELEBS

Γαρυφαλλιά για τριάδα GNTM: Είναι το γυναικείο φύλο της ντροπής

Οι δηλώσεις της παίκτριας.



{star[0_iiswx7yq]}

Στο επεισόδιο της Τρίτης την είδαμε να ανακοινώνει σε συμπαίκτριες και κριτική επιτροπή την οικειοθελή αποχώρησή της.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη το πρώι της Τετάρτης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου και μίλησε για όλα! Μάλιστα η πρώην πλέον παίκτρια του GNTM 2018 αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στην «τριάδα της φωτιάς», αλλά και με γλυκήτητα στην Ειρήνη.
GNTM 2018: Η Γαρυφαλλιά αποχώρησε και ρίχνει "καρφιά" για τις συμπαίκτριες

«Η Ειρήνη είναι το γυναικείο φύλο που θα έπρεπε να είναι πραγματικά όλες οι γυναίκες, η πιο καθαρή ψυχή. Οι άλλες τρεις είναι το γυναικείο φύλο που θα έπρεπε να ντρεπόμαστε δυστυχώς. Η Μικαέλα έχει ένα παιδί θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα, όχι να είναι αυτό που είναι», είπε η 22χρονη παίκτρια του GNTM.
Και συνέχισε: «Με την τριάδα της φωτιάς και να θέλαμε να λύσουμε τις παρεξηγήσεις δεν γινόταν. Γιατί όταν έρχεται και σου λέει “Εγώ Γαρυφαλλιά μου δεν λέω τίποτα για εσένα, δεν ασχολούμαι, ήρθα να κάνω τη δουλειά μου” και ξαφνικά μαθαίνω τι λένε και να θέλω να το παίξω αδιάφορη είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έλεγα ούτε καλημέρα στην τριάδα της φωτιάς γιατί δεν ήθελα να είμαι ψεύτικη».

Όσο για το ποιοι είναι οι λόγοι που την οδήγησαν να αποχωρήσει είπε: «Δεν ισχύει ότι μάλωσα με τον σύντροφό μου και αποχώρησα! Οι λόγοι δεν ήταν ένας, ήταν πάρα πολλοί λόγοι που πήρα αυτή την απόφαση. Το τηλεφώνημα το είδατε, δεν υπήρχε τσακωμός. Ήταν άβολο σίγουρα, αλλά δεν ήμουν ένοχη. Δουλειά έκανα. Δόθηκαν οδηγίες που μπορεί να μη φάνηκε το φιλί. Οι οδηγίες δεν ήταν να φιλήσουμε στο στόμα μόνο. Μπορούσαμε να φιλήσουμε στο λαιμό ή στο μάγουλο. Εγώ ακούμπησα και στο λαιμό και στο μάγουλο, τώρα γιατί βγήκε αυτό το αποτέλεσμα αυτό είναι κάτι άλλο», προσθέτοντας: «Έχω πολύ καλή αντίληψη μέχρι που είναι τα όριά μου και κατάλαβα ότι τα όρια μου είναι μέχρι εκεί, και για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια, γιατί θα έφτανα σε αυτό το σημείο... Πόσο άλλο να κρατηθώ; Πόσο άλλο να ακούω και να προσπαθώ να λέω “Γαρυφαλλιά κρατήσου, Γαρυφαλλιά αδιάφορα, Γαρυφαλλιά μη”. Από το να χάσω τον εαυτό μου, “αντίο” και θα το κάνω έξω».

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας