Skip to main content

CELEBS

Έλενα Χριστοπούλου: Δε θα άλλαζα τίποτα από ό,τι μου έχει συμβεί

Η coach του GNTM μίλησε στο περιοδικό “Gala”.



Έλενα Χριστοπούλου

Τον δικό της απολογισμό έκανε η Έλενα Χριστοπούλου στην τελευταία της συνέντευξη και δε διστάζει να παραδεχθεί τα λάθη και τις δυσκολίες που βίωσε.

«Δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα από ότι μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Αφού αυτό έπρεπε να γίνει αυτό έγινε, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Ακόμη και σήμερα έτσι είναι η κατάσταση» δήλωσε στα 43 της η coach του GNTM στο περιοδικό “Gala” στην πρώτη συνέντευξη μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το είδος της σχέσης της με τον Ζάχο Χατζηφωτίου.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, είμαι πλήρης. Μέσα σε αυτή τη σχέση είμαι γεμάτη και υγιής μετά από πολλά χρόνια. Έχω ένσημα -νομίζω- στο να δημιουργώ ψευδαισθήσεις για τις σχέσεις μου. Ξεκινώ και φτιάχνω το δικό μου αφήγημα και στη συνέχεια γκρεμίζω αυτό που έχω χτίσει. Τώρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον γνώριζα και ήταν φίλος μου για χρόνια. Τον επέλεξα αυτόν τον άνθρωπο. Δεν τα 'χασα, δεν τον είδα ξαφνικά μπροστά μου, τον ερωτεύτηκα και είπαν “Παναγία μου, τι είναι αυτό”. Ήταν μεστή απόφαση. Θα μου πεις πώς αν και ήσουν σε ένα γάμο μιλάς έτσι;... Ε, αυτή είναι η αλήθεια λοιπόν. Έχω αποτύχει παταγωδώς σε αυτό το κομμάτι», εξομολογήθηκε για τη σχέση της σήμερα.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.