Skip to main content

CELEBS

Ειρήνη Στεργιανού: Υπάρχει και δεύτερη "τριάδα φωτιά" στο GNTM 2018

Η πρώην παίκτρια μίλησε για όλα.



Καλεσμένη "Στη Φωλιά των Κου Κου" ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η Ειρήνη Στεργιανού.

Η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM 2018 το βράδυ της Δευτέρας κάθισε απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην "τριάδα της φωτιάς", ενώ αποκάλυψε πως μετά την αποχώρηση της Μέγκι, η Εύη δεν έβγαινε καν από το δωμάτιο της.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάτι με την Εύη. Αλλά μετά την αποχώρηση της Μέγκι άρχισε να κρατάει μια πιο παθητική στάση και δεν ήθελε να βγαίνει καν από το δωμάτιο της. Έβγαινε και φορούσε γυαλιά. Μας κοίταζε με έναν τρόπο περίεργο. Όλες τις κοπέλες. Χωρίς να έχει συμβεί κάτι. Η Μικαέλα προσπαθούσε να έρθει πιο κοντά στις υπόλοιπες κοπέλες. Η Μικαέλα θα μπορούσε να συνυρπάξει με εμάς. Η Εύη όχι τόσο», είπε η 24χρονη κοπέλα.
Στη συνέχεια, σχολίασε τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της και αποκάλυψε σκηνικά από το σπίτι που μέχρι στιγμής ήταν άγνωστα στο ευρύ κοινό.

«Η Ε. Ερμίδου παρότι λέει ότι με συμπαθεί, νομίζω πως με τα καλά σχόλια των κριτών είχε πάρει τα πάνω της, είχε αλλάξει ο χαρακτήρας της. Έβλεπε τον εαυτό της σαν την καλύτερη εκεί μέσα κι ήταν και πιο επιθετική με την Αμανατίδου τώρα τελευταία και την Ξανθούλα λίγο. Σε εμένα είχε πει ότι αυτό που φοράω είναι σαν πυτζάμα, αλλά δεν την παρεξηγώ γιατί είναι μικρή» σχολίασε για την Ε. Ερμίδου.

Και συνέχισε: «Νομίζω πως τα λέει με έναν τρόπο προσβλητικό που μπορεί μεν να λέει το σωστό, απλά το λέει με λάθος τρόπο. Βέβαια ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη γιατί δεν ήθελε να έχουμε άσχημες σχέσεις μεταξύ μας».

Στο τέλος μάλιστα αποκάλυψη την άγνωστη κόντρας της 19χρονης παίκτριας με την συγκάτοικό της Άννα Αμανατίδου: «Παρότι έμεναν στο ίδιο δωμάτιο με την Άννα Αμανατίδου, η Ειρήνη Ερμίδου της μίλαγε πολύ άσχημα και η Άννα πολλές φορές ερχόταν και μου έλεγε πως δεν άντεχε κι ότι ήθελε να φύγει γιατί είναι αρκετά συναισθηματική».

Τέλος, αποκάλυψε ότι υπάρχει και νέα «τριάδα - φωτιά» ανάμεσα στη Χριστιάννα Σκούρα, την Ιωάννα Σαρρή και την Εβελίνα Σκίτσκο, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο «στρατόπεδο» υπήρχε από την πρώτη ημέρα του παιχνιδιού!
«Πάντα υπήρχε αυτή η τριάδα, από την πρώτη ημέρα που μπήκαμε στο σπίτι. Δεν ήταν τόσο φιλικές με εμάς, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Περνούσαμε και ψιθύριζαν πίσω μας. Στο τέλος ειδικά πριν φύγω είχαμε χωριστεί αρκετά, ήταν οι τρεις τους και οι υπόλοιπες» αποκάλυψε.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους