Skip to main content

CELEBS

David Beckham: Η θαυμάστρια του που τον έκανε έξαλλο!

Δες τη σοκαριστική φωτογραφία...



 

Μία φανατική θαυμάστρια του David Beckham τον συνάντησε στον δρόμο και προσπάθησε να τον φωτογραφήσει. Το ίδιο ακριβώς αποφάσισε να κάνει κι εκείνος όχι για την έχει να την θυμάται αλλά γιατί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραβήχτηκε η εν λόγω φωτογραφία τον έκαναν κυριολεκτικά να φρικάρει.

Αυτό που ενόχλησε τον Beckham δεν ήταν ότι η γυναίκα προσπαθούσε να τον φωτογραφίσει, αλλά το πώς το έκανε: με το ένα χέρι οδηγούσε το μηχανάκι της, με τα πόδια της συγκρατούσε το μωρό της, το οποίο είχε τοποθετήσει όρθιο ανάμεσα στον εαυτό της και το τιμόνι, και με το άλλο της χέρι κρατούσε το κινητό της για να βγάλει τη φωτογραφία.

Ο David Beckham απαθανάτισε το στιγμιότυπο και ανέβασε τη φωτογραφία στο προφίλ του, σχολιάζοντας: «Δεν έχω πρόβλημα με το να τραβάνε μια φωτογραφία οι fans, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να το κάνει κανείς».

Η ανάρτηση μετρά ήδη περισσότερα από 18.000 αρνητικά σχόλια, ενώ η γυναίκα αντιμετωπίζει πρόστιμο ύψους 16.000 δολαρίων, για οδήγηση χωρίς κράνος, για χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, αλλά και επειδή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του μικρού της παιδιού.

david-beckham.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.