Skip to main content

CELEBS

Jennifer Aniston: Ξανά «Φιλαράκι»;

Tι απαντά στις φήμες που αφορούν την επιστροφή της διάσημης τηλεοπτικής σειράς...



Κι όλοι βλέπουν Φιλαράκια... Όχι μόνο την εποχή που προβαλλόταν η σειρά αλλά ακόμα και σήμερα αφού τα Friends εξακολουθούν να παίζονται σε επανάληψη σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τώρα οι φανατικοί θαυμαστές της Rachel, της Μοnica,της Phoebe, του Ross, του Chandler και του Joe ζητάνε όλο και πιο επίμονα ένα νέο κύκλο επεισoδίων,ενώ οι φήμες είναι πιο έντονες από ποτέ πως κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον απίθανο.

Τι σχολίασε όμως η Jennifer Aniston όταν την ρώτησαν την άποψη της γι' αυτό το ενδεχόμενο; Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The Graham Norton και μίλησε για την νέα της ταινία Horrible Bosses 2. Όταν, λοιπόν, οι παρουσιαστές την ρώτησαν αν πρόκειται όντως να προβληθούν καινούρια επεισόδια της σειράς, η Jennifer απάντησε: «Θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει όταν θα γεράσουμε και να το ονομάσουμε Χρυσοί Φίλοι». Όσοι βρίσκονταν στο στούντιο γέλασαν φυσικά πολύ αλλά εμείς απάντηση δεν πήραμε. 

Παραπλανητική, ασαφής αλλά και διπλωματική όπως πάντα...

aniston2.jpg

aniston.JPG

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός