Skip to main content

CELEBS

Θύμωσε η Miley Cyrus όταν κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του γάμου της;

Τι δήλωσε σχετικά η αδερφή της Brandi Cyrus;



Πώς ένιωσε η Miley Cyrus όταν κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες από τον... μυστικό γάμο της; Η σταρ παντρεύτηκε τον Liam Hemsworth στις 23 Δεκεμβρίου στο σπίτι τους στο Tennessy. 

Αφού επιβεβαίωσε τα νέα η Cyrus μερικές ημέρες μετά, κάποιοι καλεσμένοι είχαν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τον γάμο. Σύμφωνα, με την αδερφή της όμως, Brandi Cyrus, το ζευγάρι δεν ήθελε αρχικά να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες. 

"Κάθε φορά που μιλούσαν για τον γάμο τους, πάντα έλεγαν ότι ήθελαν ένα μικρό γάμο, μόνο με την οικογένεια στο σπίτι τους. Αυτό ήθελαν πάντα. Πραγματικά, η μόνη φίλη που είχε η Miley στο γάμο, ήταν η καλύτερή της φίλη Jessie και ο Liam είχε μερικούς φίλους του από την Αυστραλία". 

Συνέχισε λέγοντας: "Ακόμα και με την οικογένεια και τους στενούς φίλους, είχαν πει: 'Παιδιά, είναι πολύ προσωπική αυτή η στιγμή και υπάρχει λόγος. Σας αγαπάμε, αλλά μην βγάζετε φωτογραφίες". 

Ένας από τοςυ φίλους του Liam όμως, έβγαλε μερικές φωτογραφίες τις οποίες ανέβασε στα Stories του στο Instagram. "Ένιωσε πολύ άσχημα γι' αυτό", δήλωσε η αδερφή της Miley. Τελικά, η Miley δεν θύμωσε και επιβεβαίωσε τις φήμες μερικές ημέρες μετά. Ανέβασε μάλιστα και η ίδια φωτογραφίες από τον γάμο της! 

https://www.instagram.com/p/Br3VI2CBJkJ/

https://www.instagram.com/p/Br3Ul76hG3s/

Kεντρική φωτό: instagram @mileycyrus

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου