Skip to main content

CELEBS

Meghan Markle: Παραιτήθηκε και η bodyguard της

Τρίτωσαν οι παραιτήσεις για τη Δούκισσα του Σάσεξ



 {star[1_xjch212a]}

Μιας παραίτησης, μύριες έπονται. Η παραλλαγή της γνωστής παροιμίας για τα "κακά", είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Meghan Markle. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ακόμα ένα πρόσωπο παραιτήθηκε κι έφυγε από κοντά της.

Αυτή την φορά ήταν η σωματοφύλακας της Δούκισσας του Σάσεξ, που ανήκει στη Σκότλαντ Γιάρντ και αν και ήταν πρόσφατα διορισμένη, αποφάσισε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», η αξιωματικός είναι ο τρίτος συνεργάτης της Μέγκαν που εγκαταλείπει τα καθήκοντά του σε μικρό χρονικό διάστημα. Το χορό είχε σύρει η βοηθός της, Μελίσα Τουάμπτι, την ακολούθησε η προσωπική γραμματέας, Σαμάνθας Κοέν και τώρα το κακό... τρίτωσε στο Παλάτι.

Μάλιστα, οι δύο πρώτες παραιτήσεις είχαν κάνει πολλούς να μιλούν για διδακτορικές συμπεριφορές τόσο του πρίγκιπα Χάρι όσο και της Μέγκαν Μαρκλ στους συνεργάτες τους, ενώ οι φήμες ότι το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι δύστροπο όλο και φουντώνουν.

«Είναι αλήθεια, φεύγει. Το ανακοίνωσε τα Χριστούγεννα. Αλλά φεύγει για προσωπικούς λόγους και δεν δεν έχει να κάνει με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ που είναι στενοχωρημένοι που την χάνουν. Εχει αποφασίσει να φύγει από τη Met. Είναι κρίμα. Είναι μεγάλο σοκ. Ολοι είναι στενοχωρημένοι, όπως και αυτή. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι μια απόφαση που πήρε ελαφρά τη καρδία», ανέφερε πηγή της Σκότλαντ Γιαρντ μιλώντας στη Daily Mail.

Υπενθυμίζουμε ότι η γυναίκα σωματοφύλακας της Μέγκαν Μαρκλ είχε γίνει αντιληπτή στο ταξίδι της με τον Χάρι στα νησιά Φίτζι. Αυτή ήταν ο φύλακας άγγελός της, η οποία την συνόδευε σε εξόδους της και είχε γίνει η σκιά της το τελευταίο διάστημα. 

Κεντρική φωτό: instagram @meghanmarkle_official

Πηγή: star.gr 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30