Skip to main content

CELEBS

Gisele: Δείτε την να χορεύει με το μαγιό της στην παραλία!

Οι αναλογίες της κόβουν την ανάσα



Η Gisele υποδέχτηκε την έλευση του 2019 με ένα βίντεο στο Instagram, όπου χορεύει στην παραλία φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι και πραγματικά οι αναλογίες της κόβουν την ανάσα!

Το διάσημο μοντέλο φορώντας ένα λουλούδι στην μαλλιά χορεύει ευτυχισμένη δίπλα στο κύμα και αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς της φίλους τους στόχους της για τη νέα χρονιά. 

Η Gisele, η οποία έχει αποκτήσει δυο παιδάκια από τον σύζυγό της, Tom Brady, είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, μετρά πάνω από 20 χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ. 

Έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα ντεφιλέ, έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλους τους οίκους, ενώ έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες φωτογραφίσεις και εξώφυλλα σε περιοδικά μόδας.

Οι στόχοι της για το 2019 αφορούν όμως κυρίως τον εαυτό της και την ψυχική της υγεία και ισορροπία. Προτεραιότητά της είναι να ζει την κάθε στιγμή και να βρίσκει την χαρά σε κάθε εμπειρία και πρόκληση. 

H Βραζιλιάνα καλλονή και ακτιβίστρια για το περιβάλλον έγραψε στο προφίλ της στο Instagram: 

«Αυτή την χρονιά προκαλώ τον εαυτό μου να ζω περισσότερο στο παρόν. Θέλω να εκτιμώ στο έπακρο αυτό το απίστευτο δώρο που ονομάζεται ζωή. Λαμβάνοντας κάθε ανάσα, κάθε σκέψη, κάθε ήχο, κάθε συναίσθημα. Απλά θέλω να τα ζήσω όλα! Θέλω να εργαστώ ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, να συνεχίσω να μαθαίνω, να μεγαλώνω, να μοιράζομαι και να βοηθάω όσο μπορώ. Θέλω να απολαύσω και να ζήσω κάθε στιγμή, να αγκαλιάσω όλες τις εμπειρίες με μια ανοιχτή καρδιά. Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο δώρο μας, ας μην το θεωρούμε δεδομένο. Ας βρούμε την χαρά και να την εξευρευνήσουμε σε κάθε εμπειρία. Ας φυτέψουμε τους σπόρους που θέλουμε να δούμε να ανθίζουν. Καλή χρονιά».

https://www.instagram.com/p/BsQKBDsAzxE/?utm_source=ig_embed

Πηγή: star.gr 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος