Skip to main content

CELEBS

Χρήστος Φερεντίνος: «Έχω νιώσει απογοήτευση και στενοχώρια στην τηλεόραση»

Εξομολογείται ότι έζησε πικρές στιγμές στην τηλεόραση.


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Για τις χαρές και τις λύπες που έχει βιώσει στην τηλεόραση, αλλά και για τα παιδιά του, μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «Real Life».

«Το μεγαλύτερο κομμάτι είναι σίγουρα χαρές. Χαρές από τα ρεπορτάζ που έκανα στους δρόμους της Αθήνας, κάνοντας πρωταγωνιστές φοβερούς τύπους, τότε στο “Άκου να δεις”. Κυρίως ευχάριστα συναισθήματα έχω από τις περισσότερες τηλεοπτικές μου δουλειές, από τις φοβερές φάρσες που κάναμε στο “Μπαμ”, το σασπένς και την άριστη συνεργασία με τους Γάλλους στο “Fort Boyard”, τις φοβερές μέρες του “Deal”… τι να πρωτοθυμηθώ», δήλωσε ο παρουσιαστής, και κατόπιν πρόσθεσε «Βέβαια υπάρχουν και στιγμές που έχω νιώσει απογοήτευση και στενοχώρια. Όταν μια εκπομπή σταματούσε ή δεν πήγαινε καλά. Η τηλεόραση σου δίνει χαρά, αλλά και απογοήτευση».

Τέλος, μιλώντας για τα παιδιά του, δήλωσε «Πάντα βρίσκω χρόνο για την οικογένειά μου. Είναι ότι πιο σημαντικό για μένα. Τα παιδιά μου έχουν παράπονα μόνο όταν τους φωνάζω για το διάβασμα».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου