Skip to main content

CELEBS

Alec Baldwin: Το δικαστήριο του επέβαλε μαθήματα διαχείρισης θυμού

Δε θέλησε να μιλήσει σε δημοσιογράφους



Ο διάσημος ηθοποιός Alec Baldwin συμφώνησε την Τεταρτη να παρακολουθήσει σεμινάρια διαχείρισης θυμού, καθώς δήλωσε ένοχος ενώπιον δικαστηρίου του Μανχάταν στην κατηγορία της παρενόχλησης, με αφορμή τον καβγά, στον οποίο ενεπλάκη, τον Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια του οποίου κατηγορήθηκε ότι γρονθοκόπησε κάποιον για μια θέση παρκινγκ.

Ο 60χρονος ηθοποιός, ευρέως γνωστός, μεταξύ άλλων, για τη μίμηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο τηλεοπτικό σόου «Saturday Night Live», δήλωσε ένοχος στην κατηγορία της παρενόχλησης δευτέρου βαθμού, προτού ο δικαστής τον διατάξει να πληρώσει πρόστιμο ύψους 120 δολαρίων και να επιστρέψει στο δικαστήριο την 27η Μαρτίου για να επιβεβαιώσει ότι ολοκλήρωσε τα μαθήματα διαχείρισης θυμού.

Ντυμένος με ένα σκούρο κοστούμι, ο Baldwin δεν θέλησε να μιλήσει σε δημοσιογράφους πριν και μετά την ακροαματική διαδικασία.

Ο Αμερικανός ηθοποιός συνελήφθη τη 2α Νοεμβρίου με τις κατηγορίες της επίθεσης και παρενόχλησης. Είχε αφεθεί ελεύθερος την ίδια ημέρα, ενώ έξω από το δικαστήριο τον είχαν υποδεχθεί δεκάδες κάμερες και δημοσιογράφοι.

Εκείνη την εποχή, ο διάσημος πρωταγωνιστής είχε αρνηθεί ότι είχε χτυπήσει κάποιον.

«Κανονικά, δεν θα σχολίαζα κάτι το τόσο ανήκουστο…» έγραφε τότε σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του ιδρύματός του στο Twitter. «Εντούτοις, ο ισχυρισμός ότι γρονθοκόπησα κάποιον για μια θέση στάθμευσης είναι ψευδής».

Πηγή:star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.