Skip to main content

CELEBS

Grammys 2019: Η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής μόλις έγινε!

Ποιοι κέρδισαν, ποιοι έκλεψαν την παράσταση και ποιοι μας άρεσαν πολύ


Νίκος Κοντομήτρος

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η 61η τελετή για τα Βραβεία «Grammys», ξέρεις η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής, και σίγουρα αυτή τη βραδιά θα τη θυμάσαι για πολύ καιρό, αφού οι εκπλήξεις δεν σταματούσαν.

Εκπλήξεις τόσο στα βραβεία όσο και στις εμφανίσεις των τραγουδιστών.

Ποιοι ήταν, όμως, οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς;

O Childish Gambino, με το ιδιαίτερο τραγούδι του, «This Is America» κέρδισε τα δύο σημαντικότερα βραβεία της βραδιάς, αυτά του «Record Of The Year» και του «Song Of The Year», κάνοντας τη Lady Gaga – και όλους εμάς – να αναρωτηθούμε πώς το «Shallow» έχασε σε αυτές τις σημαντικές κατηγορίες.

 

childish-gambino-00-480x320.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και μιας που ανέφερα την Lady Gaga, δε μπορώ να μη σου πω ότι η star, πήρε συνολικά 3 βραβεία: αυτά για την Pop ερμηνεία της και φυσικά του καλύτερου soundtrack για ταινία. Δικαιωματικά.

 

grammys_gaga.jpg

 

Και τώρα περνάμε στις εκπλήξεις της βραδιάς:

Ίσως η Αμερικανίδα country τραγουδίστρια, Kacey Musgraves, να συμμετείχε στη μεγαλύτερη έκπληξη του θεσμού, καθώς κυριολεκτικά από το πουθενά το άγνωστο – στο ευρύ κοινό- , αλλά εξαιρετικό (ναι, γιατί η περιέργεια με έκανε να το ακούσω) άλμπουμ της κέρδισε το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς. Αν θες να ακούσεις κάτι διαφορετικό, πάτα «Golden Hour» και ετοιμάσου να απολαύσεις την πιο «χρυσή» ώρα της ημέρας σου.

 

grammys_album.jpg 

 

Και από τα βραβεία, περνάμε στις εμφανίσεις, εκεί όπου η Lady Gaga, έλαμψε, και έκανε όλους να την κοιτούν, με την εκπληκτική και ροκ ερμηνεία της στο «Shallow», και τη Miley Cyrus να ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με τη νονά της, Dolly Parton, για να δώσουν την country νότα της βραδιάς.

 

Miley-Cyrus-Dolly-Parton-2019-Grammys.jpg

 

Φυσικά, δεν μπορώ να μην σου δείξω την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση της 75χρονης Diana Ross, που πήρε και τιμητικό βραβείο – ενώ δεν είχε κερδίσει ποτέ Grammy μέχρι στιγμής-, αλλά και τον γλυκύτατο εγγονό της, του οποίου θέλω να πειράζω τα μαλλιά για τουλάχιστον μία ώρα. Έχω άδικο;

 

10e05ed0-2dae-11e9-af3f-3fe221edb481_3_0.jpg

Πόσο cute είναι, ε;

 

grammys_diana ross.jpg 

Και μιας που πιάσαμε τα στιλιστικά, από εδώ η H.E.R., που αν και μόλις 19 χρονών, κυριάρχησε τόσο στη σκηνή, όσο και στις R&B κατηγορίες, με τον επιτυχημένο Drake να μην μπορεί να πιστέψει ότι δε σάρωσε στη συγκεκριμένες κατηγορίες.

Γενικότερα, όπως μπορείς να καταλάβεις, η βραδιά είχε άρωμα γυναίκας και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει. Βέβαια, μπορούμε να πούμε ότι οι παραγωγοί των βραβείων, μας προετοίμασαν για αυτή την εξέλιξη, αφού το show ξεκίνησε με 5 γυναίκες: την Alicia Keys –  που ήταν και η παρουσιάστρια της βραδιάς -, τη Lady Gaga, την Jennifer Lopez, τη Jada Pinkett Smith και τη Michelle Obama , που ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ, οι οποίες μας περιέγραψαν πως, παρά τις δυσκολίες, κατόρθωσαν να γίνουν πετυχημένες.

Τέλος, δεν μπορώ να σε αφήσω, χωρίς την καινούργια μου αγαπημένη, Dua Lipa, που με τους δικούς της «κανόνες», πήρε 2 βραβεία Grammy, με την ίδια να είναι έτοιμη να κλάψει, μόλις έμαθε ότι κέρδισε το «Best New Artist», αλλά και τη Cardi B, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα rapper, στην ιστορία του θεσμού που βραβεύτηκε με το "Best Rap Album".

 

cardib_grammys.jpg

 

Και του χρόνου παιδιά!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

Προτεινόμενα

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής