Skip to main content

CELEBS

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Όσα είπε στη Φαίη για την ομοφυλόφιλη αδερφή της

Πώς το έμαθε;



Πριν από λίγες ημέρες η πρώην παίκτρια του MasterChef, Νικολέτα Ταβουλάρη, αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως είναι ομοφυλόφιλη.

Η αδερφή της Νικολέτας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα», καλεσμένη της Φαίης Σκορδά, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση τους, αλλά και για τη στιγμή που της είπε για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

 

5c6e9a66a5465.jpg 

«Αγαπάω την αδερφή μου, έχουμε περάσει πολλά μαζί. Το είχε πει πρώτα στη μαμά, που είναι πολύ διαλλακτική. Φαινόταν αυτό στη Νικολέτα από πολύ μικρή. Της είχε πάρει π.χ. η νονά της μια λαμπάδα με Μπάρμπι και μου την έδωσε για να της πάρω μια λαμπάδα παιχταράς. Όταν συμβαίνει αυτό σε ένα παιδάκι 8-9 χρονών καταλαβαίνεις. Ήμουν πολύ εξοικειωμένη με αυτό. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω πως από τα οκτώ περίμενα πως η αδερφή μου είναι γκέι. Αργότερα όμως από τα 14-15 που αρχίζουν τα κοριτσάκια να φτιάχνονται… Η Νικολέτα δεν το είχε αυτό. Και ήρθε αβίαστα και μας το είπε. Το αγκαλιάσαμε. Όλα μια χαρά με αυτό. Είναι πολύ αγαπησιάρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια