Skip to main content

CELEBS

Αντώνης Βλοντάκης: «Αυτήν τη στιγμή είμαι βοηθός της γυναίκας μου»

Σε τι την βοηθάει;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Στο «ΕΓΩ!Weekly» παραχώρησε συνέντευξη ο Αντώνης Βλοντάκης και μίλησε για την συμμετοχή του στο σήριαλ «Τρίχες» του ΑΝΤ1 και τον γάμο του με την Κορίνα Στεργιάδου.

Τι ήταν αυτό που τον έπεισε να πεις το «ναι»  στη συμμετοχή σου στο σίριαλ; «Είπα το "ναι" γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει γενικά να ψάχνομαι και να δοκιμάζω καινούργια πράγματα», δήλωσε ο γοητευτικός πολίστας.

Όσο για το αν συζήτησε με τη σύζυγό του την πρόταση που το έγινε, επεσήμανε: «Γενικά η γυναίκα μου με στηρίζει πάντα και υποστηρίζει τις επιλογές μου. Εννοείται πως το συζήτησα μαζί της. Μου είπε την άποψή της και ήταν ίδια με τη δική μου».

Υπήρξαν, ωστόσο, φορές που έχασαν τις ισορροπίες τους ως ζευγάρι ή ως οικογένεια; «Κάποια στιγμή μού συνέβη να χάσω τη σειρά μου και να αλλάξω τις προτεραιότητές μου. Ευτυχώς με τη γυναίκα μου συζητάμε πολύ και αφουγκραζόμαστε ο ένας τον άλλο, κι έτσι επανήλθα γρήγορα στο γνώριμο μονοπάτι», σημείωσε με ειλικρίνεια ο ίδιος.

Τέλος, αποκαλύπτοντας ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι, είπε χαρακτηριστικά: «Αν ένας άντρας ισχυριστεί πως αυτός κάνει κουμάντο στο σπίτι του, να ξέρεις ότι λέει ψέματα. Το κουμάντο στο σπίτι το κάνει η γυναίκα μου, τέλος! Αποφασίζει και διατάζει. Μάλιστα εκεί δεν πιστεύω ότι υπάρχει δημοκρατία, αλλά δικτατορία. Δεν γίνεται διαφορετικά και έχω αποδεχτεί το ρόλο μου. Χαίρομαι που η γυναίκα μου είναι μια μητέρα με όλη τη σημασία της λέξης. Χαίρομαι που την αβαντάρω και τη βοηθάω. Δηλαδή, για να καταλάβεις, αυτήν τη στιγμή είμαι βοηθός της γυναίκας μου».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα