Skip to main content

CELEBS

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ υποστηρίζει τον Μάικλ Τζάκσον για την παιδεραστία: «Δεν φταίει αυτός αλλά οι γονείς των παιδιών»!

«Δεν τα σκότωσε κιόλας τα παιδιά», δήλωσε και εξόργισε τους πάντες!



Με την ατάκα «Δεν τα σκότωσε κιόλας τα παιδιά», που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Time, η δημοφιλής τραγουδίστρια υποστήριξε τον Μάικλ Τζάκσον σχετικά με τις ιστορίες της παιδεραστίας και εξόργισε τους πάντες!

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του, οι αποκαλύψεις σχετικά με τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον δεν έχουν τέλος, αλλά η Μπάρμπρα Στρέιζαντ φαίνεται να είναι με το μέρος του. 
«Τα παιδιά πήγαιναν με τη θέλησή τους μαζί τους, οι γονείς τους φταίνε», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός αφήνοντας άφωνο πολύ κόσμο.

Η 76χρονη τραγουδίστρια σχολίασε το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», όπου ο Γουέιντ Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ διηγούνται πώς ως παιδιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Μάικλ Τζάκσον στην παραμυθένια έπαυλή του.

«Ήταν ενθουσιασμένοι που ήταν εκεί ως παιδιά και ό,τι κι αν τους συνέβη εκεί δεν τους σκότωσε κιόλας», ήταν η ακριβής ατάκα της Στρέιζαντ. 

Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι πιστεύει τους ισχυρισμούς των δύο αντρών, αλλά πως στεναχωριέται τόσο γι' αυτούς όσο και για τον Μάικλ Τζάκσον, του οποίου οι σεξουαλικές ανάγκες ήταν αυτές που ήταν, εξαιτίας της δικής του παιδικής ηλικίας ή του DNA του και πως το φταίξιμο είναι στους γονείς των παιδιών και σε κανέναν άλλον. 

«Μπορεί να λες πως "κακοποιήθηκαν σεξουαλικά", αλλά αυτά τα παιδιά, όπως ακούσαμε να λένε, ήταν ενθουσιασμένα που ήταν εκεί. Και οι δύο είναι τώρα παντρεμένοι και οι δύο έχουν παιδιά, άρα δεν τους σκότωσε κιόλας», εξήγησε η Στρέιζαντ στην ίδια συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.