Skip to main content

CELEBS

Everything Was Wonderful

Βρεθήκαμε στην Avant Premiere της πιο must-see ταινίας του καλοκαιριού!


Νίκος Κοντομήτρος

13/5/2019. Δευτέρα. Βράδυ. Αθήνα. Λεωφόρος Κηφισίας. Κινηματογράφος «Δαναός».

Εκεί, ακριβώς, πραγματοποιήθηκε η Avant premiere της ταινίας «Everything Is Wonderful». Της ταινίας που «ταξίδεψε» σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και (επιτέλους!) ήρθε και στην Ελλάδα. Άλλωστε, στην ταινία πρωταγωνιστούν η Τόνια Σωτηροπούλου και η Pia Mechler. Η Pia έχει γράψει και σκηνοθετήσει την πιο «wonderful» ταινία του καλοκαιριού.

Στην πρεμιέρα είδαμε κόσμο και κοσμάκη: την υπέρλαμπρη Τόνια Σωτηροπούλου, με το birthday boy, Κωστή Μαραβέγια, τον Νίκο Μουτσινά, την Μαίρη Συνατσάκη, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Κατρίνα Τσάνταλη, την Έβελυν Καζαντζόγλου με τον Γιώργο Παπακώστα, το απόλυτο designers δίδυμο, Miro, την Έλενα Γαλύφα, τον Νίκο Περάκη, τον Δημήτρη Μοθωναίο και άλλους πολλούς. Δεν είδαμε τον Άλεξη Γεωργούλη, παρά τη συμμετοχή του στην ταινία.

Λίγο, πριν, ξεκινήσει η ταινία, Tonia και Pia μας εξήγησαν πώς προέκυψε αυτή η δημιουργία και γιατί επέμεναν ότι πρέπει να προβληθεί και την Ελλάδα.

Το «Everything Is Wonderful» είναι όπως ο τίτλος του. Wonderful. Και δεν υπερβάλλω. Μία Ευρωπαία μετανάστρια του Μπρούκλιν, που αν και δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα, πλήττει θανάσιμα από την ανέμελη και φαινομενικά τέλεια ζωή με τον άντρα της στο όμορφο διαμέρισμά τους και μία επίσης μετανάστρια στη Νέα Υόρκη από την Ευρώπη και πρώην σταρ σε σαπουνόπερες, που πλέον δουλεύει ως σερβιτόρα και απογοητεύεται από το γεγονός ότι βλέπει το όνειρο της να γίνει ηθοποιός να καταρρέει, αποφασίζουν να τα παρατήσουν όλα και να περάσουν την πιο ξέφρενη και συνειδητοποιημένη εβδομάδα της ζωής τους.

Μη περιμένεις ένα κλασσικό και «χιλιοφορεμένο» μοτίβο στο έργο. Η ταινία έχει σύγχρονη σκηνοθεσία, δυναμική αφήγηση, και το «παίξιμο» Τόνιας και Pia είναι κάτι παραπάνω από φυσικό. Είναι οι φίλες που θα ήθελες να έχεις. Που τις αγαπάς, παρά τις ιδιαιτερότητες. Οι κολλητές σου. Τα όνειρα σου. Οι επιθυμίες. Οι απογοητεύσεις σου. Είναι ΕΣΥ!

Οπότε, αν είσαι νέα, νέος (ηλικιακά και μη), από την άλλη Πέμπτη (23 Μαΐου), να βρεθείς σε μία κινηματογραφική αίθουσα να απολαύσεις την ταινία της Feelgood Entertainment.

Γιατί, πράγματι, «Everything Is Wonderful»!

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της

Προτεινόμενα

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας κάνοντας restart

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία