Skip to main content

CELEBS

Game of Thrones: Φινάλε χωρίς τέλος

Το πολυαναμενόμενο επεισόδιο μας άδειασε 



To Game of Thrones τέλειωσε αλλά οι φανς δηλώνουν έξαλλοι με το τέλος της σειράς. Έριξε αυλαία μετά από οκτώ σεζόν και το φινάλε μόνο κακές εντυπώσεις άφησε με τους fans της επικής σειράς να δηλώνουν έξαλλοι παγκόσμια και να βαθμολογούν το τέλος με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Μέχρι αυτή τη στιγμή, το τελευταίο επεισόδιο  συγκεντρώνει βαθμολογία που δεν ξεπερνά το 4,5 στα 10, ενώ όλα τα έξι επεισόδια της τελευταίας όγδοης σεζόν έχουν κάκιστη βαθμολογία:

Αυτό ήταν λοιπόν. Οκτώ χρόνια και 74 επεισόδια αργότερα, ήρθε το τέλος του Game of Thrones. Ήταν μια τρελή κούρσα, η οποία «έπαιξε» με τη φαντασία ολόκληρου του κόσμου και κυριάρχησε σε ένα τεράστιο κομμάτι ποπ κουλτούρας, ακόμη κι όταν κατηγορήθηκε πως η ποιότητά της άρχισε να καταρρέει στα τελικά της βήματα. Βέβαια, πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με τα βιαστικά κι εντελώς προβληματικά στοιχεία της τελευταίας σεζόν. Αλλά εδώ είμαστε στο τέλος: δεν υπάρχουν άλλες θεωρίες, δεν υπάρχουν πια άλλα «τρελά σενάρια».

 

d6-dsj0wwaaraeb.jpg_small.jpg

game-of-thrones-finale-jon-kills-daenerys.jpg

 

Το τελευταίο επεισόδιο ονομάστηκε, φυσικά, «The Iron Throne» (ο σιδερένιος θρόνος) και χωρίστηκε ουσιαστικά σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος ασχολήθηκε με την καταστροφική επίθεση της Ντενέρις στην πόλη μέχρι το θάνατο της και το δεύτερο μέρος, λίγο πιο αισιόδοξο, επικεντρώθηκε στο μέλλον της ηγεσίας του Γουέστερος και τις μοίρες των υπολοίπων χαρακτήρων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επόμενη ερώτηση στα χείλη όλων ήταν πώς θα τελειώσει η ιστορία στα βιβλία. Ο συγγραφέας George R.R. Martin απάντησε αινιγματικά  και καθόλου διαφωτιστικά για το θέμα στο προσωπικό του ιστολόγιο:  «:Ο κόσμος με ρωτάει: "Πώς θα τελειώσουν όλα; Έτσι όπως στην σειρά; Διαφορετικά;" Λοιπόν... ναι. Και όχι. Και ναι. Και όχι. Και ναι. Και όχι. Και ναι». «Το "The Winds of Winter" (το επόμενο βιβλίο) έχει αργήσει πολύ, το ξέρω αλλά θα γίνει. Δεν θα πω πότε γιατί το επιχείρησα παλαιότερα και σας έκαψα και κορόιδεψα τον εαυτό μου... Αλλά θα το τελειώσω και τότε θα έρθει το "A Dream of Spring" (ο τίτλος του τελευταίου βιβλίου)» έγραψε ακόμα ο George R.R. Martin.

«Βιβλίο ή σειρά, ποιο θα είναι το πραγματικό τέλος; Αυτή είναι χαζή ερώτηση. Πώς σας φαίνεται αυτό: Εγώ θα το γράψω, εσείς θα το διαβάσετε και μετά όλοι θα έχουν άποψη και θα τη συζητήσουν στο ίντερνετ!» καταλήγει ο συγγραφέας.

 

GOT3.jpeg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - Τι έδειξε το εγκεφαλογράφημα

Οι γιατροί θα προσπαθήσουν για τρίτη φορά να τον αποσωληνώσουν

Προτεινόμενα

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.