Skip to main content

CELEBS

Ταμίλα Κουλίεβα για Φουρέιρα: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκρυβε την καταγωγή της»

«Κάθε άνθρωπος πρέπει να αισθάνεται καλά με αυτό που είναι...»


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

«Εμένα σχεδόν με θύμωνει αυτό που άκουσα, γιατί πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να αισθάνεται καλά με αυτό που είναι και να νιώθει περήφανος για την καταγωγή του. Κάθε χώρα έχει τη δική της κουλτούρα και κάθε καλλιτέχνης κουβαλάει τον πολιτισμό που έχει βιώσει. Μου φαίνεται αδιανόητο στις μέρες μας να υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται μειονεκτικά επειδή έχουν διαφορετική καταγωγή. Θυμίζω τις περιπτώσεις του Πύρρου Δήμα, που κατάγεται από την Αλβανία και του Καχιασβίλι, που είναι από την Γεωργία, που δόξασαν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε η Ταμίλα Κουλίεβα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ αναφερόμενη στην Φουρέιρα που έκρυβε την καταγωγή της.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκρυβε την καταγωγή της. Ειδικά σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, που θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου ρατσιστική. Συμφωνώ ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας μπορεί να γίνει ρατσιστής, αλλά από τη φύση του δεν είναι. Εγώ, πάντως, δεν αντιμετώπισα ρατσισμό γι\' αυτό καταλήγω και στο συμπέρασμα που προανέφερα. Πολλές φορές με έχουν ρωτήσει: Μήπως στο χώρο σας, όπου υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, είπαν κάποιοι για εσένα ότι ήρθε η Ρωσίδα για να μας πάρει τη δουλειά; Μόνο ως αστείο μπορώ να αντιμετωπίσω αυτή την ερώτηση» συμπλήρωσε η ίδια.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.