Skip to main content

CELEBS

Τη θέση του Τζώνη Καλημέρη στον alpha παίρνει ο...

Έγινε η ανακοίνωση του  νέου προσώπου.


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Όπως είναι γνωστό ο πρώην Γενικός Διευθυντής τηλεόρασης του ALPHA, Τζώνη Καλημέρης αποφάσισε να εγκαταλείψει τα τηλεοπτικά του καθήκοντα μετά την πρόσφατη επιχειρηματική του δραστηριότητα με την ίδρυση της εταιρίας «ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ» μαζί με τον θεατρικό επιχειρηματία, Τάσο Παπανδρέου. Μαζί έχουν αναλάβει 4 θέατρα, το «Γκλόρια», το «Αποθήκη», το «Πειραιώς 131» και το «Κιβωτός», ενώ οι σχέσεις του με τον σταθμό παραμένουν άριστες και ο Alpha μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται να γίνει χορηγός επικοινωνίας σε αυτά.

Ο πρόεδρος του σταθμού, Δημήτρης Κοντομηνάς, με ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί σε όλους τον καινούργιο Γενικό Διευθυντή του καναλιού, αναφέρεται στα υψηλά νούμερα που σημειώνουν οι εκπομπές του και τέλος ευχαριστεί τους εργαζόμενους για την αφοσίωσή τους.

«Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκει τον ALPHA με τις υψηλότερες αποδόσεις στην ιστορία του. Η καινούρια “εποχή” για το κανάλι, η οποία σχεδιάστηκε την άνοιξη του ’13 και υλοποιήθηκε από την περσινή σεζόν με επιτυχία, οφείλεται στην ικανότητα, το ζήλο που όλοι επιδεικνύετε καθημερινά, αλλά και στην άριστη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων του ALPHA. Στο πλαίσιο της ανοδικής πορείας του, η Διοίκηση του ALPHA, ανακοινώνει τη διεύρυνση των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή της PLUS PRODUCTIONS Κώστα Σούσουλα με επιπλέον αρμοδιότητες Γενικού Διευθυντή της τηλεόρασης του ALPHA, ως επιστέγασμα της καλής απόδοσής του.

Δίπλα στον Κώστα Σούσουλα, σε ακόμη πιο στενή συνεργασία θα βρίσκεται ο Διευθυντής Προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης, ο Διευθυντής Ειδήσεων, Βασίλης Παπαδρόσος και οι υπόλοιπες Διευθύνσεις του καναλιού των οποίων η συμβολή είναι εξίσου σημαντική, στοχεύοντας στη διατήρηση της ανοδικής μας πορείας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες του καναλιού οι οποίοι αποτελούν και τη δύναμή του».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.