Skip to main content

CELEBS

Συναυλία για έναν!

Ποιος την έδωσε και για ποιον;



 

Πώς θα ήταν άραγε αν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε μία συναυλία του αγαπημένου μας καλλιτέχνη σε μια άδεια αίθουσα ολομόναχοι;

To παραπάνω σκηνικό έχει πραγματικότητα για έναν τυχερό φαν του Bob Dylan που στις 23 Νοεμβρίου παρακολούθησε το ίνδαλμα του σε...αποκλειστικότητα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, «ο Fredrik Wikingsson μπήκε στην Academy of Music της Φιλαδέλφεια, κάθισε στην έκτη σειρά και ετοιμάστηκε να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη σε μία παράσταση αποκλειστικά για εκείνον». 

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ακόμα πίστευα ότι επρόκειτο περί φάρσας. Πίστευα ότι θα ανέβαινε κάποιος άλλος πάνω στη σκηνή και θα άρχιζε να με κοροϊδεύει. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο Dylan όντως θα το έκανε αυτό», είπε ο Wikingsson. 

Και όμως δεν ήταν φάρσα. Ο Dylan πράγματι έδωσε παράσταση μόνο για τον μεγάλο του φαν, παίζοντας και cover τραγουδιών της πρώιμης Αμερικανικής ροκ σκηνής. Η παράσταση κινηματογραφήθηκε για μία σουηδική τηλεοπτική σειρά, με τον τίτλο «ExperimentEnsam», στην οποία μεμονωμένα άτομα συμμετέχουν σε δραστηριότητες που κανονικά απαιτούν πλήθος ατόμων. 

Δες το βίντεο από το ιδιαίτερο αυτό live κάνοντας κλικ εδώ.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός