Skip to main content

CELEBS

Eurovision: Θα γίνει διαγωνισμός κι όχι ανάθεση για την Ελληνική υποψηφιότητα

Τελικά δεν θα μας εκπροσωπήσει η Φουρέιρα.


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

H EBU ενέταξε ως επίσημο μέλος της την ΝΕΡΙΤ. Κάτι που ήθελε βέβαια η κρατική τηλεόραση, αφού πάντα η Eurovision συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Τις προηγούμενες μέρες δε, κυκλοφόρησε και η φήμη ότι η Ελένη Φουρέιρα θα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως γράφει το newsit.gr, αφού έτσι, με απευθείας ανάθεση δηλαδή, δεν θα υπήρχαν προκριματικοί γύροι και άρα δεν θα υπήρχαν και έσοδα από τις διαφημίσεις, κάτι που είναι σημαντικό.

Επιθυμία των στελεχών της κρατικής τηλεόρασης είναι να πραγματοποιηθεί διαγωνισμός μεταξύ καλλιτεχνών για το ποιος θα πάει στη Βιέννη. Ο προκριματικός για τη Eurovision είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και σε μία περίοδο που η ΝΕΡΙΤ δεν είναι στις… προτεραιότητες των τηλεθεατών, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, αλλά και ό,τι αφορά τη Eurovision έχει αποδεχτεί πως κάνουν τους τηλεθεατές να συντονίζονται στη συχνότητά της.

Όπως γράφει το newsit.gr, αυτές τις μέρες οι υπεύθυνοι της ΝΕΡΙΤ συνεχίζουν τις επαφές με δισκογραφικές εταιρείες που έχουν ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση της για να προτείνουν καλλιτέχνες και όλα θα αποφασιστούν στις αρχές Ιανουαρίου, αφού κυρίως, ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό. Εκτός αυτού όμως, οι δισκογραφικές εταιρείες που έχουν ανταποκριθεί θετικά θέλουν να γνωρίζουν και το… οικονομικό μέρος της συμμετοχής του καλλιτέχνη, τουτέστιν πόσο θα τους κοστίσει ο… δρόμος για τη Βιέννη!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια