Skip to main content

CELEBS

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανακοίνωση του ALPHA για το "Σπίτι μου σπιτάκι μου"

Τελειωμό δεν έχει το Spiropoulou story!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Αυτές τις μέρες το κυρίαρχο θέμα στον κόσμο του gossip είναι αν θα φύγει ή αν θα μείνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha... Τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν... και εκεί που οι τελευταίες φήμες την ήθελαν να κατευθύνεται προς την εξώπορτα, τώρα θα την δούμε να παρουσιάζει κανονικά την εκπομπή της το Σαββατοκύριακο! 

Το κανάλι της Κάντζας, με ανακοίνωσή του αναφέρει την κανονική μετάδοση της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου.

Διάβασε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 09:45, το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ανοίγει την πόρτα του και υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα, μας γεμίζει με έξυπνες ιδέες, παρουσιάζει τα καλύτερα θέματα και φροντίζει για την πιο ωραία διάθεση του πρωινού μας.  Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αρχίζει την πιο απολαυστική μουρμούρα. Διάσημοι και αγαπημένοι αποκαλύπτουν στην κάμερα της εκπομπής τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα της ζωής τους. 

Ο σεφ Σταύρος Γιαννακόπουλος ετοιμάζει μία ξεχωριστή και λαχταριστή συνταγή για όλη την οικογένεια, ενώ η ταξιδιωτική συντάκτρια Βίκυ Βαμιεδάκη μας προτείνει προορισμούς για μαγευτικές αποδράσεις. Μόδα, ζωντανές συνδέσεις, θέματα για παιδιά, παρασκήνια και όλες οι ειδήσεις είναι μερικά από τα συστατικά που θα κάνουν και αυτό το Σάββατο ξεχωριστό.

Ενώ δεν θα λείπει και η μουσική παρέα με τον Πέτρο Ίμβριο και τον Τριαντάφυλλο! Κυριακή πρωί και το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» τα έχει όλα προκειμένου να πει την πιο γλυκιά καλημέρα. Η ηθοποιός Κάτια Νικολαϊδου έρχεται στην παρέα μας, αλλά και ο Φαίδωνας Κεφαλέας. Ο Χρήστος Νέζος εισβάλλει στο πλατό της εκπομπής και τα κάνει όλα άνω – κάτω! 

Ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος παρουσιάζει γλυκές παραλλαγές παραδοσιακών συνταγών, ενώ ο Νίκος Κωνστάντης φτιάχνει χειροποίητα στεφάνια που φέρνουν τύχη. 

Ακόμα: μόδα, ιδέες για όλους, ζωντανές συνδέσεις, ειδήσεις, πρωτότυπα video και τα τραγούδια της Ελένης Χατζίδου φροντίζουν για ένα ξεχωριστό και οικογενειακό πρωινό!».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ