Skip to main content

CELEBS

Βrad Pitt: Γιατί απορρίφθηκε ως ένορκος;

Το λες και λογικό...



Την περασμένη Παρασκευή ο Brad Pitt προσήλθε σε δικαστήριο του Los Angeles για να δώσει συνέντευξη προκειμένου να κριθεί εάν θα επιλεγεί ή όχι για το σώμα των ενόρκων.

Παρόλα αυτά απορρίφθηκε με την αιτιολογία ότι θα αποσπούσε την προσοχή των συμμετεχόντων στη δική, επειδή είναι διάσημος.

Έτσι, μετά από αναμονή πολλών ωρών, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ότι ο Pitt δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Μια ανώνυμη πηγή δήλωσε, μάλιστα, στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail ότι ο Pitt θεωρούσε ότι η εμπειρία θα ήταν «ενδιαφέρουσα». «Ο Brad είχε την ελπίδα ότι θα τον επέλεγαν. Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι θα απαιτούνταν η παρουσία του μέχρι την έκδοση της απόφασης», είπε η ίδια πηγή, προσθέτοντας ότι ο ηθοποιός δεν είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή του.

Στο παρελθόν έχει συμβεί αρκετές φορές να απορριφθεί ως ένορκος κάποιος διάσημος για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Τον περασμένο Ιούλιο η Madonna απορρίφθηκε από αμερικανικό δικαστήριο για να μην «αποσπάσει την προσοχή» της αίθουσας.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός