Skip to main content

CELEBS

Eva Mendes- Ryan Gosling: Χωρίζουν;

Σοβαρή κρίση στο ζευγάρι μόλις τρεις μήνες μετά τον ερχομό της κόρης τους!



Ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετά για να δημιουργήσει σοβάρα προβλήματα στη σχέση του Ryan Gosling και της Eva Mendes. Toυλάχιστον έτσι λένε οι φήμες γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν το εν λόγω τηλεφώνημα ήταν απλά μια αφορμή και τίποτα περισσότερο...
 
Όπως και να χει το πράγμα, πληροφορίες λένε πως από την ώρα που η ηθοποιός Rachel McAdams, με την οποία ο Gosling είχε μια παθιασμένη σχέση πριν γνωρίσει τη Mendes, του τηλεφώνησε για να του ευχηθεί για τον ερχομό της κόρης του, Esmeralda, στο σπίτι της οικογένειας έγινε ο κακός χαμός.
 
Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι η Eva αισθάνθηκε πω απειλείται η σχέση της και πως η McAdams δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να τους καλέσει για να τους ευχηθεί για την γέννηση του παιδιού τους. 
 
Πάντως αρκετοί υποστηρίζουν πως το παραπάνω συμβάν ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα και ότι η πραγματική αιτία του χωρισμού είναι το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός λείπει πλέον σχεδόν μόνιμα από την οικογενειακή εστία λόγω των γυρισμάτων για τη νέα του ταινία που γίνονται στη Γεωργία.
 
Έτσι λοιπόν η Mendes φαίνετα να αποφάσισε να απομακρύνει η ίδια τον Gosling πριν απομακρυνθεί οριστικά από μόνος τους. Πώς; Επιτρέποντας του να βρίσκεται στο σπίτι μόνο για να βλέπει την κόρη του. Άνθρωποι από το περιβάλλον τους, δήλωσαν συγκεκριμένα: «Η Eva τον έχει απομακρύνει. Κι εκείνος πηγαινοέρχεται Λος Άντζελες και Γεωργία, απλά και μόνο για να βλέπει την νεογέννητη κόρη του».
 
Μέχρι στιγμής, οι εκπρόσωποι του ζευγαριού, αρνούνται να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για χωρισμό του ζευγαριού αφού τα δημοσιεύματα τους ήθελαν χωριστά από τον περασμένο Σεπτέμβρη ενώ είχε ακουστεί πως η σχέση τους ξεκίνησε να φθίνει την περίοδο που η ηθοποιός έμαθε πως είναι έγκυος.
 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.