Skip to main content

CELEBS

Robin Williams: Συνεχίζει να μας συγκινεί!

Δες τι έκανε για να βοηθήσει έναν συμπρωταγωνιστή του...



Πριν από τέσσερις περίπου μήνες ο Robin Williams έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο της showbiz και τα αγαπημένα του πρόσωπα. 
 
Και μπορεί εκείνος να έπασχε από κατάθλιψη δεν δίσταζε όμως να δείξει και το πιο ανθρώπινο και χαρούμενο πρόσωπό του στους συνεργάτες του.
 
Ο λόγος για το video που κυκλοφορεί με αφορμή την ταινία «Μια νύχτα στο μουσείο: Το μυστικό του τάφου» που βγαίνει στους κινηματογράφους. Εκεί ο έφηβος συμπρωταγωνιστής του Robin Williams, Skyler Gisondo τον έπιασε στο διάλειμμα του γυρίσματος και του αποκάλυψε πως θέλει να κάνει πρόταση για χορό σε μια κοπέλα.
 
Τότε ο γνωστός κωμικός, χωρίς να το πολυσκεφτεί και μαζί με τον Ben Stiller ανέλαβαν να του δώσουν οδηγίες και να τον συμβουλεύσουν. Σαν άλλος πατέρας για τον νεαρό, ο Robin συγκίνησε προσπαθώντας να τον βοήθησει με τις πολύτιμες συμβουλές του.
 
Δες το βίντεο με ένα κλικ εδώ.
 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός