Skip to main content

CELEBS

James Franco: Χρόνια Πολλά χωρίς ρούχα...

Άλλη μια «κουλαμάρα» του διάσημου ηθοποιού!



Tι να τα κάνεις τα πτυχία και τα διδακτορικά αν ο άντρας δεν μπορεί να κάνει μια σοβαρή σχέση, να αναλάβει μια δέσμευση και να κάτσει με γυναίκα πάνω από 3 μήνες συνεχόμενα;
 
Και ο James Franco που σίγουρα ανήκει σε αυτή την κατηγορία συνεχίζει να μας δείχνει με κάθε τρόπο πως δεν έχει σκοπό να μεγαλώσει. Κορίτσια μιλάμε για τον άνθρωπο που στα 36 του χρόνια ξυπνάει και βγάζει ημίγυμνες selfies στο κρεβάτι του... Εντάξει, καταλαβαίνετε πως υπάρχει ένα θεματάκι με τη σοβαρότητα εδώ πέρα.
 
Παρόλα αυτά ο James μας έστειλε τα δικά του Χρόνια Πολλά για τα Χριστούγεννα με τον τρόπο που ξέρει αυτός. Ποιος είναι αυτός; Έβγαλε τα ρούχα του μπροστά από το τζάκι και δίπλα στον Άη Βασίλη, σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε για λογαριασμό του Saturday Night Live. Το επίμαχο σημείο καλύπτει μια Χριστουγεννιάτικη κάλτσα, ενώ στα αριστερά βρίσκεται ο συμπρωταγωνιστής του James στο Interview, Seth Rogen.
 
Ο καθένας ό,τι ξέρει καλύτερα...
 

1419373344_seth-rogen-james-franco-560.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.