Skip to main content

CELEBS

Ζέτα Μακρυπούλια: «Ο Γιάννης Λάτσιος με είχε στενοχωρήσει, αλλά δεν με έχει απογοητεύσει»

Τι την έχει πειράξει;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Face to face» του Action24 και την δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Συγκεκριμένα, είπε: «Μπορεί φέτος να μην είμαι στην τηλεόραση, αλλά δεν με αγχώνει, δεν είμαι φέτος… θα είμαι του χρόνου. Τον Γιάννη Λάτσιο τον εκτιμώ πολύ και τον αγαπώ. Ταιριάζουμε σε πολλά. Και όσον αφορά τα τηλεοπτικά δρώμενα έχουμε κοινές απόψεις. Ο Γιάννης με είχε στενοχωρήσει, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με έχει απογοητεύσει. Χώρισαν οι δρόμοι μας τηλεοπτικά, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι».

Όσο για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια καλή παρουσιάστρια, η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια «Δεν ξέρω πως είναι να έχεις καθημερινή εκπομπή γιατί δεν το έχω κάνει. Πιστεύω ότι δεν γίνεται να είσαι ο ίδιος άνθρωπος που είσαι στο σπίτι σου όταν παρουσιάζεις, όμως ένα κομμάτι του χαρακτήρα σου πρέπει να φαίνεται».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.